Kuva: Vesa Ranta

Yö-yhtyeen suurkonsertissa mukana yllätysvierailijoita - "Tämä ilta merkitsee paljon"

20.03.2023 18:15 - Iiro Myllymäki

Yö-yhtye juhlistaa 40-vuotista uraansa perjantaina Nokia Arenalla.

Yö-yhtye järjestää juhlakonsertin Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24. maaliskuuta. Yhtye juhlistaa suurkonsertilla 40-vuotista uraansa. Lavalle nousee Yö-yhtye, eli Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen. Lauluja tulkitsevat Suvi Teräsniska, Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö.

Mukana on myös yllätysvierailijoita. Lavalle nousee Yössä vuosien saatossa vaikuttaneita muusikoita, kuten kitaristi Jani Viitanen (1981-2000), kitaristi Daffy Terävä (2000-2016) ja rumpali Jukka ’Frogley’ Mänty-Sorvari (1990-2002). Tiedotteessa luvataan, että illan aikana nähdään myös yllätysesiintyjä.

- On hienoa, että saimme mukaan myös soittokavereita vuosien varrelta. Tämä ilta merkitsee meille kaikille yhtyeessä toimineille, bändin taustavoimille ja faneille paljon. Tuntuu upealta olla vihdoin isolla joukolla koossa rakkaan asian, Yön musiikin, äärellä, kommentoivat Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka ja Jari Latomaa.

Konsertin kerrotaan olevan liki kolmetuntinen matka Yön koko mittavaan uraan. Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm menehtyi vuonna 2019. Lippuja keikalle on vielä saatavilla Lippupisteestä.

Yö-yhtyeen Mikko Kangasjärvi ja Jari Latomaa puhuivat tulevasta 40 vuotta Yötä -konsertista Radio Nostalgian vieraina. Lisäksi he puhuivat helmikuussa julkaisemastaan uudesta kappaleestaan Viimeiseen auringonlaskuun. Haastattelun voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Yö-yhtyeen uutuuskappaleen tuotto menee tärkeään kohteeseen - "Ollille kova paikka"

Lue myös: JP Leppäluoto julkaisi koskettavan kappaleen - säveltäjänä Yö-yhtyeestä tuttu muusikko

Voice.fi, Radio Nostalgia, Radio Nova, Iskelmä ja SuomiRock kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat