Kuva: AOP

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen yllättävät kauniilla yhteistyöllä - "Meille tarkoitettu"

27.10.2022 12:45 - Lauri Kujanpää

Huomenna julkaistaan Joitain toisii -niminen single, jonka avopuolisot Hedberg ja Tuupanen yhdessä tulkitsevat

Koomikko Sami Hedberg, 41, ja laulaja Saija Tuupanen, 40, yllättävät yhteisellä kappaleella.

Huomenna julkaistaan Joitain toisii -niminen single, jonka avopuolisot Hedberg ja Tuupanen yhdessä tulkitsevat. Kaunis kappale on Sami Hedbergin uuden Sound Records Finland -levy-yhtiön ensimmäinen julkaisu. Kappaleen on säveltänyt Janne Huttunen, joka on myös sanoittanut laulun yhdessä Henna Johteen kanssa.

- Korona-aika jätti ylimääräistä aikaa suunnitella uusia kuvioita. Yksi niistä on musiikin tekeminen, joka minulla on ollut haaveissa pitkään. Saijan kanssa ajatuksemme musiikin tekemisestä kohtasivat, ja tunnen olevani erittäin etuoikeutettu päästessäni laulamaan näin lahjakkaan artistin kanssa. Samalla tuntui myös erittäin luontevalta tehdä ensimmäinen single yhdessä Saijan kanssa. Hänellä on upea 20-vuoden kokemus artistina alalta, sekä levyttämisestä että keikkailusta, sanoo Sami Hedberg.

Tuupanen sanoo, että hän ja Hedberg ihastuivat heti kappaleeseen.

- Idea yhteisbiisistä konkretisoitui Janne Huttusen soitettua tätä biisiä meille. Ihastuimme molemmat heti sekä biisin sävellykseen että sanoitukseen. Harvoin mikään kappale kolahtaa kerta kuulemalta näin, tuntui että tämä on meille tarkoitettu, kertoo keikkapaikkojen Vuoden naissolistiksi useana vuonna peräjälkeen valittu Saija Tuupanen, joka voitti viime syksynä Syksyn Sävel -kilpailun Kuurasydän-kappaleellaan.

Hedberg ja Tuupanen ilmoittivat suhteestaan keväällä 2019. Hedberg ja Tuupanen ovat pitäneet yhtä nyt yli kolmen vuoden ajan, mutta heidän tarinansa ulottuu aina vuoteen 2005 asti. Kaksikon oli tarkoitus mennä Tuupasen ystävän järjestämille sokkotreffeille jo yli 15 vuotta aiemmin, mutta viime hetkillä kohtalo niin sanotusti puuttui peliin.

- Päätin, että ei, en lähde minnekään ja keskityn vain omaan elämääni. En tiedä, mitä siinä tapahtui, mutta siinä oli varmaan jokin johdatus, että meidän ei silloin vielä pitänyt tavata, Tuupanen muisteli viime vuonna Voice.fi:n haastattelussa.

- Se oli kyllä jännä. Me ei koskaan silloin nähty, eikä pidetty mitään yhteyttä, Hedberg jatkoi.

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen kertovat uskomattoman rakkaustarinansa - tapaaminen oli vähällä jo 2005

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen kertovat uskomattoman rakkaustarinansa - tapaaminen oli vähällä jo 2005

Lue myös: Sami Hedberg hehkuttaa Saija Tuupasen Syksyn sävel -kilpailun voittoa - "Kaunis ja upea tulkinta"

Kilpailut

Uusimmat