Kuva: Rick Astley / YouTube

Ikoninen kasarihitti täytti 35 vuotta - artisti juhlisti ikihittinsä synttäreitä Twitterissä

30.07.2022 12:15 - Riia Frost

Vuonna 1987 julkaistu kappale on edelleen suuri hitti ja se on otettu haltuun erityisesti internet-meemimaailmassa.

On kulunut 35 vuotta siitä, kun laulaja Rick Astleyn, 56, kappale Never Gonna Give You Up julkaistiin vuonna 1987 koko maailman kuunneltavaksi. Kyseinen kappale oli Astleyn ensimmäinen sinkku hänen debyyttialbumiltaan Whenever You Need Somebody.

Kappale nousi jo 80-luvulla maailmanluokan hitiksi ja se oli soittolistojen kärjessä yli 25:ssä maassa. Tähän mennessä hitin musiikkivideota on katsottu jo yli miljardi kertaa YouTubessa ja kappale on saanut viisinkertaisen platinalevyn Yhdysvalloissa.

Kappaletta ei olla suinkaan unohdettu vuosien varrella, vaan se on noussut nykyaikana suureksi internet-meemiksi. Kappale on osa Rickrollaus-meemiä, jossa Astleyn kasariklassikko alkaa soimaan yllättävissä tilanteissa. Usein meemissä joku käyttäjä huijataan klikkaamaan linkkiä, joka viekin kappaleen musiikkivideoon. Astley on suhtautunut meemiin erittäin humoristisesti.

Artisti hitin takana ei ole suinkaan unohtanut kappaleensa merkkipäivää, vaan Astley juhlistaa sitä Twitter-julkaisussaan.

”Never Gonna Give You Up -kappale on 35-vuotias tänään! Jos se olisi henkilö, olisi se Yhdysvaltain lain mukaan tarpeeksi vanha ollakseen presidentti. Sille on tässä vaiheessa todella muodostunut oma elämänsä ja kunnioitan kaikkea rakkautta, hauskuutta ja naurua, jotka ympäröivät sitä. Seuraaville 35 vuodelle!” Astley kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Astleyn ura ei ole suinkaan kuihtunut 80-luvun jälkeen. Esimerkiksi viime toukokuussa Astley julkaisi remasteroidun version debyyttialbumistaan sen 35-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Lisäksi hän oli Mixtape-kiertueella Pohjois-Yhdysvalloissa yhdessä New Kids on the Block -, Salt-N-Pepa- sekä En Vogue -yhtyeiden kanssa.

Ikonisen Never Gonna Give You Up -hitin voit kuunella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Greta Thunberg "rickrollasi" ilmastotapahtumassa ja lauloi meemibiisin - jopa Rick Astley yllättyi

Lue myös: Muistatko kasaritähti Rick Astleyn? Tältä mies näyttää nykyään

Lähteet: CNN

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat