Kuva: AOP

Kitaristilegenda Carlos Santana, 74, lyyhistyi lavalle kesken keikan

06.07.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Muusikko vietiin keikaltaan sairaalaan.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Kitaristilegenda Carlos Santana, 74, lyyhistyi lavalla kesken esityksen Michiganissa, kertoo muun muassa NBC News. Santanan manageri kertoo, että tiistain keikalla tapahtunut tuupertuminen johtui nestehukasta ja kuumuudesta johtuvasta väsymyksestä.

Varietyn mukaan keikkaa oli ehtinyt kulua noin 20 minuuttia, kun Santana pyörtyi istuuduttuaan rumpukorokkeelle. Lääkintähenkilökuntaa saapui välittömästi paikalle auttamaan muusikkoa, ja keikka keskeytettiin. Santanan voinnin kerrotaan kohentuneen nopeasti, sillä muusikko vilkutti faneilleen, kun häntä vietiin pois lavalta. Mies vietiin sairaalaan tutkittavaksi, ja managerin mukaan muusikko voi hyvin.

Tapauksen takia Santanan keskiviikon keikka Pennsylvaniassa on peruttu. Muusikko on ollut Pohjois-Amerikan-kiertueella maaliskuusta lähtien, ja kiertueen on määrä jatkua elokuun loppuun asti.

Joulukuussa Santana joutui sydänoperaatioon, jonka takia mies joutui perumaan tuon kuun keikkansa.

Carlos Santana on luotsannut Santana-nimeä kantavaa bändiään vuodesta 1966 lähtien. Yhtye saavutti suosiota 1960- ja 1970-luvuilla, kunnes suosiossa tulivat hiljaisemmat ajat. Santana palasi kunnolla ihmisten tietoisuuteen vuonna 1999 julkaistun Supernatural-albumin myötä. Albumilta löytyvät klassikkohitit Maria Maria ja Smooth.

Lue myös: Metallica-kitaristi vierailee Santanan tulevalla albumilla

Lähteet: NBC News, Variety

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat