Kuva: AOP

Elton John sai koronatartunnan - joutuu siirtämään konserttejaan

26.01.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Elton John kertoo, että hänellä on lieviä oireita.

Muusikko Elton John, 74, kertoo saaneensa koronatartunnan. Mies kertoo sosiaalisessa mediassa, että tästä syystä hän joutuu siirtämään kahta konserttiaan Dallasissa Yhdysvalloissa. Elton John on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan, jonka on määrä ulottua Suomeen Helsinkiin vuonna 2023.

”On aina valtava pettymys siirtää konsertteja, ja olen hyvin pahoillani kaikille, joille tämä aiheuttaa hankaluuksia. Haluan pitää itseni ja tiimini turvassa”, Elton John kirjoittaa.

Hän kertoo olevansa täysin rokotettu, ja hänen oireensa ovat lieviä. Laulaja-lauluntekijä uskookin, että pystyy palaamaan esiintymislavoille jo tänä viikonloppuna.

Elton Johnin Farewell Yellow Brick Road -kiertue alkoi vuonna 2018, ja sen konsertteja on jouduttu siirtämään koronapandemian takia. Kiertue keskeytyi maaliskuussa 2020, mutta Elton John palasi esiintymään viime viikolla Yhdysvaltain Louisianassa.

- Tämä on uusi kokemus meille. Minulla ei ole koskaan ollut näin paljon vapaa-aikaa elämässäni, ainakaan sen jälkeen kun olin 17-vuotias, Elton John sanoi yleisölle viime viikon konsertissaan Metro-julkaisun mukaan.

Lue myös: Ed Sheeranin ja Elton Johnin odotettu musiikkivideo ei sujunut kommelluksitta: "Melkein tapoin hänet"

Lue myös: Elton John kutsuu Ed Sheerania "v*tun suurisuuksi" - kaksikon jouluyllätys meni pilalle

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat