Kuva: AOP

Victoria Beckham kertoo, miten Elton John inspiroi häntä poistumaan Spice Girlsista

12.01.2021 21:45 - Iiro Myllymäki

Elton Johnin näkeminen esiintymässä livenä oli Beckhamille käänteentekevä kokemus.

Muotisuunnittelija ja entinen tyttöbänditähti Victoria Beckham, 46, on kertonut inspiroituneensa muusikkolegenda Elton Johnista, 73, ja tämän myötä päättäneensä jättäytyä pois Spice Girls -yhtyeestä. Beckham ei ollut mukana Spice Girlsin vuoden 2019 yhteenpaluukiertueella.

Victoria Beckham kertoo asiasta Voguelle kirjoittamassaan kirjeessä, jonka hän on suunnannut tulevaisuuden minälleen. Nainen kirjoittaa, että muoti-imperiumin rakentaminen on vaatinut paljon rohkeutta ja intohimoa.

Muista, miten vuosia sitten katsoit rakasta ystävääsi Elton Johnia esiintymässä Las Vegasissa. Hän esitti Tiny Dancerin kuin se olisi hänen ensimmäinen kertansa, ja tajusit, että esiintyminen oli hänelle kuin happea. Se oli hetki, joka muutti elämäni. Laulaminen ja tanssiminen oli sinulle hauskaa, mutta se ei ollut intohimosi”, Beckham kirjoittaa.

Elton John (kuva: All Over Press)

Nainen kertoo, että tuosta kokemuksesta alkoi hänen entistä kiivaampi omien unelmien tavoittelu. Nainen ei tarkalleen kerro, mistä ajanjaksosta oli kyse. Beckham on viimeksi esiintynyt Spice Girlsin jäsenenä Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa vuonna 2012. Spice Girls on suosionsa huippuvuosien jälkeen tehnyt paluukiertueen myös vuosina 2007–2008.

”Oli aika lakata olemasta Spice Girl. Ensimmäistä kertaa menit omillesi, ja se oli pelottavaa. Oli pelottavaa sulkea luku, joka määritti sinut”, Beckham kirjoittaa Voguelle.

Victoria Beckham tunnettiin Spice Girls -aikoinaan nimellä Posh Spice hänen muotitietoisuutensa ansiosta. (kuva: AOP)

Spice Girls -jäsen Melanie C on ilmaissut toivovansa, että Victoria Beckham vielä palaisi ryhmään. Hänen mukaansa paluukiertueen tekeminen ilman Beckhamia oli rankkaa. Hän kertoi uskovansa, että Beckham olisi avoin ajatukselle yhteen paluusta.

- Minusta tuntuu, että hän on muuttamassa mielensä. Joten emme menetä toivoa, Melanie C sanoi.

Lue myös: Toimii taas! Neljä Spice Girls -tyyliä, jotka näyttävät vuonna 2020 supermuodikkailta

Lue myös: Mel B kohtasi rasismia Spice Girls -aikoina - joutui puolustautumaan Wannabe-videon kuvauksissa

Lähteet: Vogue, Metro

Kilpailut

Uusimmat