Kuva: AOP

Taylor Swift julkaisi yllätysdueton, fanit raivostuivat - "Kukaan ei pyytänyt tätä"

13.11.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Taylor Swift on tehnyt uuden version Lover-kappaleestaan Shawn Mendesin kanssa.

Yksi aikamme suurimmista poptähdistä, Taylor Swift, 29, on julkaissut uuden version Lover-singlestään. Kyseessä ei ole mikä tahansa remix-versio, vaan alun perin soolokappaleena julkaistulla biisillä vierailee nyt toinen supertähti. Vierailevat osuudet kappaleen uudessa versiossa laulaa Shawn Mendes, 21.

Dueton vastaanotto on ollut ristiriitainen fanien keskuudessa. Ensireaktioista suurin osa tuntuu olevan negatiivisia. Naisen Twitter-päivitykseen on tullut muun muassa seuraavat kommentit:

”Kukaan ei pyytänyt tätä sotkua.”

”Ei helvetissä.”

”Miksi?”

”Halusimme kylläkin dueton Selena Gomezin kanssa, mutta okei.”

Shawn Mendes (kuva: AOP)

Taylor Swift ilmoitti yhteistyöstä Mendesin kanssa Twitter-videolla, jossa hän kertoi dueton olleen hänen pitkäaikainen haaveensa.

- Olen hänen pitkäaikainen faninsa ja tuntenut hänet kauan, Swift pohjustaa uutista.

Voit katsoa videon alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Shawn Mendes on kirjoittanut kappaleen toiseen säkeistöön ja osaan c-osasta uudet sanoitukset. Lover-kappaleen on tulkittu kertovan Taylor Swiftin suhteesta brittinäyttelijä Joe Alwyniin, ja kappaleen sanoissa on nähty viittauksia mahdollisiin tuleviin häihin. Shawn Mendes puolestaan on ollut otsikoissa sen vuoksi, että hänen ja poptähti Camila Cabellon välillä on vellonut kuuma romanssi. Kaksikko on kiusoitellut fanejaan muun muassa jakamalla suuteluvideon sosiaaliseen mediaan.

Lue myös: 'Heidän mielestään etenin reittä pitkin' - supertähti koki, että häntä vähäteltiin nuorempana

Lue myös: Megatähdestä julkaistiin hulvaton video: Nukutus sai aikaan huvittavaa käytöstä

Kilpailut

Uusimmat