Kuva: AOP

Kylie Minogue murtui itkuun lavalla - rintasyöpätaistelu palasi mieleen

01.07.2019 14:30 - Iiro Myllymäki

Poppari esiintyi Glastonbury-festivaalilla, jonka keikan hän oli aiemmin joutunut perumaan sairastuttuaan rintasyöpään.

Laulajalegenda Kylie Minogue, 51, esiintyi sunnuntaina Isossa-Britanniassa Glastonbury-festivaalilla. Esiintyminen oli naiselle ensimmäinen kyseisellä festivaalilla, vaikka hänen oli määrä esiintyä samaisella lavalla jo vuonna 2005. Tuolloin Minogue joutui peruuttamaan esiintymisensä Glastonburyssa ja Australian-kiertueensa, sillä hän oli saanut rintasyöpädiagnoosin.

Kylie Minogue muisteli tätä peruutusta tunteikkaassa puheessa viikonlopun Glastonbury-keikalla. Nainen murtui itkuun, kun hän otti aiheen esille.

- Vuonna 2005 minun piti olla tällä samalla lavalla esiintymässä. Olosuhteet kuitenkin johtivat siihen, että en pystynyt esiintymään. Toivon, että asiat olisivat menneet eri tavalla, mutta näin elämä menee. Olemme kuitenkin nyt yhdessä tässä hetkessä, Minogue sanoi.

Naisen tunteikas puhe sai monituhatpäiseltä yleisöltä kannustavat aplodit.

Poptähti muisteli puheessaan myös, miten hän vuonna 2005 seurasi kotimaastaan Australiasta käsin Glastonburyn esityksiä, joiden aikana nähtiin myös hänelle suunnattuja tribuutteja. Kylie muisteli, että yksi näistä esiintyjistä oli Coldplay, jonka laulaja Chris Martin saapui lavalle tekemään yllätysvierailun. Martin soitti kitaraa Can’t Get You Out of My Head -megahitin aikana ja oli hetken aikaa mukana myös lauluosuuksissa.

Kylie Minoguen setissä kuultiin muun muassa hitit Spinning Around, I Should Be So Lucky ja Love at First Sight. Nainen kutsui lavalle vierailemaan Chris Martinin lisäksi myös Nick Caven, jonka kanssa nainen esitti Where the Wild Roses Grow -dueton.

Kylie Minogue selvisi syöpätaistelustaan voittajana ja palasi julkisuuteen vuonna 2006. (kuva: AOP)

Kylie Minogue sai rintasyöpädiagnoosin keväällä 2005 ollessaan 36-vuotias. Nainen pääsi palaamaan lavoille marraskuussa 2006.

Lue myös: Kylie Minogue järkyttyi yli-innokkaan fanin käytöksestä - kutsui poliisit paikalle

Lue myös: Kylie Minogue paljasti uuden rakkaansa - fanit sekosivat hellästä suudelmakuvasta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat