Kuva: AOP

Alma rehellisenä: "Rakastuin tyttöön, joka leikki kanssani jonkin aikaa"

20.06.2019 15:30 - Iiro Myllymäki

Alman tuleva sinkku on "surullinen bilebiisi", johon laulaja on vuodattanut tunteensa.

Suomalainen poptähti Alma, 23, on julkaisemassa uutta musiikkia. Perjantaina julkaistava Lonely Night -niminen kappale on yksi makupala naisen tulevalta esikoisalbumilta Have You Seen Her?. Alma on halunnut olla rehellinen kappaleen sanoja kirjoittaessaan, ja hän on vuodattanut ihmissuhdetuntemuksiaan biisiin.

- Kappale on surullinen bilebiisi. Rakastuin tyttöön, joka leikki kanssani jonkin aikaa, muttei loppupeleissä rakastanutkaan minua takaisin, Alma kuvailee.

Alma on tehnyt biisin yhteistyössä HitImpulsen kanssa. Kyseinen biisinkirjoitus- ja tuottajaryhmä on ollut tekemässä myös Alman aiempia Karma- ja Chasing Highs -hittejä. Alma on jakanut maistiaisen uudesta biisistä Instagramissa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Alman debyyttialbumin valmistuminen on ollut vastatuulessa. Alma itse ilmoitti jo viime heinäkuun Ruisrockissa, että albumi on saatu tehtyä valmiiksi. Sen oli tarkoitus ilmestyä jo huhtikuun alussa, mutta nyt julkaisusta kerrotaan tiedotteessa vain, että se tapahtuu ”tulevana syksynä”. Levyn ensimmäinen sinkku Cowboy julkaistiin jo lokakuussa, mutta se ei onnistunut keräämään Alman aiempien kappaleiden tapaista nostetta ja striimauslukemia. Tulevalta albumilta on jaettu ensisinkun lisäksi kaksi kappaletta, jotka nekin ovat hautautuneet kauas Alman kuunnelluimpien biisien listauksessa esimerkiksi Spotifyssa.

Unelma toteutui

Alma on kuitenkin saavuttanut viime aikoina jotakin, jolla vain harva suomalainen voi kehuskella. Hän on kirjoittanut kappaleita suuren luokan kansainväliselle mainstream-artistille, sillä hän on ollut mukana kirjoittamassa kahta biisiä Miley Cyrusin tuoreella EP:llä.

- Työskentely Mileyn kanssa on ollut unelma! Meillä klikkasi heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kaikki tuntui todella aidolta ja helpolta. On hullua, että meillä on niin paljon samoja ajatuksia ja fiiliksiä, vaikka molemmilla on täysin erilaiset taustat. Toki molemmat haluavat juhlia, mutta puhumme myös syvällisistä asioista. Laitamme yhdessä biiseihin hyvät ja huonot kokemuksemme. En malta odottaa, että ihmiset kuulevat kaikki yhdessä tehdyt kappaleemme! Alma kertoo yhteistyöstä.

Yhteistyön tuloksista on tähän mennessä julkaistu Cattitude ja Mother's Daughter, joista jälkimmäinen on Cyrusin tuorein sinkkulohkaisu.

Alma keikkailee ahkerasti festivaaleilla kesän aikana meillä ja muualla. Suomessa nainen nähdään RMJ:ssä, Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa, Tammerfestissä, Pori Jazzissa ja Flow Festivalilla. Kesän jälkeen Alma lähtee Euroopan-kiertueelle, joka albumin tavoin siirrettiin keväältä syksylle.

Alma teki läpimurtonsa kesällä 2016 julkaistulla Karma-kappaleellaan, jonka myötä nainen alkoi saada myös kansainvälistä nostetta. Naisen tähän asti suurin hitti on maaliskuussa 2017 julkaistu Chasing Highs, joka on ylittänyt Spotifyssa 100 miljoonan striimauksen rajan.

Lue myös: Fanit villiintyivät laulaja Alman tuoreimmasta kuvasta - megajulkkis teki tatuoinnin naiselle

Lue myös: Alma julkaisi supersöpön lapsuudenkuvansa - tunnistaisitko tähteä?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat