Kuva: AOP

Ed Sheeranin lämmittelijät ovat varmistuneet - mukana Zara Larsson ja James Bay

31.01.2019 12:00 - Reija Saarinen

Ed Sheeran esiintyy Suomessa ensi kesänä.

Ilmiöksi nousseen Ed Sheeranin ensi kesänä Helsingissä Malmin lentokentällä toteutuvien molempien megakonserttien avausartisteiksi ovat varmistuneet ruotsalainen poptähti Zara Larsson sekä ensimmäistä kertaan Suomeen saapuva brittiläinen laulaja-lauluntekijä James Bay.

Maailman suosituimman artistin Ed Sheeranin Divide-kiertue saavuttaa Suomen kahtena peräkkäisenä iltana tiistaina 23. ja keskiviikkona 24. heinäkuuta. Tiistaiseen lisäkonserttiin on saatavissa lippuja osoitteessa www.lippu.fi/edsheeran.

Raikkaalla otteella elektropoppia EDM- ja R&B-vaikutteisiin musiikissaan sulauttava Zara Larsson teki kansainvälisen läpimurtonsa Suomessakin platinarajan rikkoneella kakkosalbumillaan So Good. Rohkeasti kantaaottava muusikko on pokannut kahteen otteeseen arvostetun Grammis-pystin myös vuoden artistina. Aikaisemmin Suomessa Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa vieraillut artisti on lupaillut uutta pitkäsoittoa tälle vuodelle.

Esikoisalbuminsa Chaos and Calm vuonna 2015 julkaissut James Bay valloitti radiot ja suoratoistopalveluiden striimilistat jättihiteillään Hold Back The River ja Let It Go. Monipuolisesti indie-rockin ja hiphopin elementeillä leikittelevän artistin odotettu ensiesiintyminen Suomessa toteutuu viimein Bay-faniksi tunnustautuneen Ed Sheeranin lämmittelijänä.

Lue myös: Ed Sheeran saapuu Suomeen - "läsnäolo ja karisma ovat jotain uskomatonta"

Kilpailut

Uusimmat