Kuva: Getty Images

Michael Bublé saapuu Suomeen

12.11.2018 09:40 - Reija Saarinen

Mies nousee Hartwall Arenalle 21. lokakuuta.

Michael Bublé valloittaa Helsingin Hartwall Areenan lokakuun 21. päivänä. Esiintyminen on osa vuoden 2019 suurta maailmankiertuetta, joka alkaa helmikuun 13. päivänä Floridan Tampasta.

Uusi albumi sen sijaan julkaistaan tämän viikon perjantaina. Love-pitkäsoitto on järjestyksessään miehen kahdeksas studioalbumi. Bublén perhettä kohtasi tragedia Michaelin edellisen Nobody But Me -albumin julkaisuviikolla vuonna 2016, ja tapahtunut asetti Bublén koko uran uuteen valoon, ja hän on jopa harkinnut vetäytymistä musabisneksestä kokonaan. Kaikki nämä tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen, missä ollaan nyt.

- Se kokemus antoi minulle todellista perspektiiviä elämään ja muutti täysin näkemykseni siitä, mikä on tärkeää minulle, Bublé kertoo.

- Luulen, että tarvitsin pienen muistutuksen siitä, miten paljon rakastan musiikin tekemistä. Enää kyse ei ollut siitä, palaanko musiikin pariin, vaan enemmän siitä, että voinko tehdä sen omilla ehdoillani; voinko tehdä rakastamiani kappaleita läheisten ihmisten kanssa siten miten haluan, puhtaasti ilosta ja autuudesta. Kun tiesin sen olevan mahdollista, lähdin siihen täysillä, Bublé jatkaa.

Love on Bublén mukaan kuin kokoelma pieniä tarinoita rakkaudesta ja siitä mistä siinä on kyse, kaikkine puolineen, synkkine ja valoisine hetkineen. Levy on samalla ylistys rakkauden parantavalle voimalle, tässä tapauksessa sekä tekijää että kuulijaa ajatellen.

- En ole tuntenut itseäni näin vapaaksi sitten urani alkuaikojen, jolloin en murehtinut tuloksista. Olin ehkä unohtanut sen ilon ja oikean syyn, miksi rakastin tätä niin paljon. Toivon vain, että en olisi tarvinnut näin rajua asiaa saadakseni tämän opetuksen, mutta nyt se meni näin, Bublé kertoo.

Michael Bublé Hartwall Areena, Helsinki 21.10.2019

Liput Michael Bublén konserttiin tulevat myyntiin ensi maanantaina 19. marraskuuta kello 9.00 Ticketmasterissa.Liput alkaen 89,00€.

Lue myös: Suosikkilaulaja Michael Bublé jätti alkoholin 4 vuotta sitten - "En tiedä, mitä kohtuullisuus on"

Kilpailut

Uusimmat