Kuva: Senja Rapila

Cheekin jäähyväiskeikka nähdään tänään Lahdessa - eilistä konserttia ylistetään vuolaasti

25.08.2018 14:15 - Rea Tallgren

Tähden viimeinen keikka nähdään tänään Lahden mäkimontulla.

Cheekin viimeinen konsertti nähdään tänään Lahden mäkimontulla. Keikan liput myytiin loppuun alle minuutissa niiden tultua myyntiin viime marraskuussa. Sen takia perjantaille järjestettiin ylimääräinen konsertti, joka myytiin myös hetkessä loppuun. Eilen Cheekin keikasta nautti 30 000 fania. 

Eilinen keikka antoi osviittaa siitä, mitä tänään on odotettavissa. Pimenevässä syysillassa kuultiin muun muassa kappaleet Kuka muu muka, Liekeissä, Sä huudat sekä Sokka irti. Cheekin lisäksi lavalla nähtiin Kaija Koo, JVG, Brädi, Uniikki, Elastinen, Tasis, Sanni, Ilta ja Lukas Leon

Lahden mäkimontulle lipun ostaneet saivat nauttia myös upeista ilotulitteista. 

- Mun musiikki ei tule koskaan poistumaan täältä. Se elää aina, Cheek puhutteli yleisöä.

Cheek myös kiitti kaikkia paikalle saapuneita.

Encoreina lavalla kuultiin kappaleet Mitä tänne jää, Timantit on ikuisia, Äärirajoille ja Valot sammuu. Myös Cheekin lavalta poistumisen jälkeen nähtiin upea ilotulitusshow. 

Esimerkiksi Ilta-Sanomat kuvaili keikkaa ylistäen, sanoen koko illan olleen "kirjaimellisesti yhtä ilotulitusta". Iltalehden mukaan konsertti haki "näyttävyydessään vertaistaan" ja olleen yhdistelmä juhlaa ja "herkkää jäähyväistä". 

Katso upeat Instagram-kuvat alta. 

Cheek aikoo jatkaa työtä musiikin parissa, mutta ei enää itse artistina. Miehen ensimmäinen oma suojatti Lukas Leon on nyt hänen silmäteränsä ja hänet nähdäänkin lavalla hyvin luultavasti myös tämäniltaisessa konsertissa. 

Kilpailut

Uusimmat