Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaisjuontaja ja eurodance-yhtye yhdistivät voimansa - nousevat lavalle Nosturissa

20.04.2018 09:15 - Reija Saarinen

Chorale yhdisti voimansa Oku Luukkaisen kanssa.

Radio Novan Retroperjantai-ohjelman juontaja Oku Luukkainen loi hynttyyt yhteen ysäri-fanien suosikki Choralen kanssa. Näin sai alkunsa uusi eurodance-kokoonpano, Oku Luukkainen X Chorale, joka nousee toukokuussa lavalle Helsingin Nosturissa.

Idea yhteisestä kokoonpanosta nousi Luukkaisen mukaan esiin jo muutama vuosi sitten.

- Asia jäi kytemään mieleen ja tämän jälkeen ollaan tehty muutamia esiintymisiä yhdessä, mutta ilman sen kummempaa ajatusta. Choralen kanssa meillä on samanlainen ajatusta keikasta. Sen täytyy olla energinen ja yleisölle täytyy antaa 100 prosenttia. Siksi tuntuu aika helpolta lähteä tekemään keikka yhdessä, Luukkainen kertoo. 

- Chorale yllätti myös taannoin tekemällä Retroperjantai-nimisen kappaleen josta on tullut yksi ohjelman kivijaloista, ja keikoilla se on toiminut älyttömän hyvin. Tämä tullaan tietenkin kuulemaan Nosturissa mutta myös muutama yhteinen biisi on tiedossa!

Samoilla linjoilla on Chorlane Markus Ahola.

- Choralella on kohta 20-vuotisjuhla edessä ja ensimmäisen kerran tehdään keikkayhteistyötä toisen taiteilijan kanssa. Featteja Choralen levyllä on ollut, mutta keikka yhteistyö okun kanssa on ainut laatuista.

Retroperjantai miitti järjestetään Nosturissa 26. toukokuuta. Tapahtuman tarkemmat tiedot näet täältä.

26 toukokuuta 2018, Retroperjantai miitti - kesänavaus

Liput löydät täältä.

Esiintyjät: Günther, Movetron, Oku Luukkainen X Chorale, DJ Ice K.

Kilpailut

Uusimmat