Kuva: Mikko Räsänen

Oku Luukkaisesta Bauer Median musiikkijohtaja

26.02.2018 14:50 - Mikko Räsänen

Oku Luukkainen vastaa jatkossa neljän valtakunnallisen radiokanavan musiikista.

Suomen kaupallisen radiotoiminnan markkinajohtaja Bauer Media vahvistaa musiikkiosaamistaan nimittämällä Oku Luukkaisen Head of Musiciksi. Luukkainen on aikaisemmin toiminut Bauer Medialla radiojuontajana ja Radio Novan musiikkituottajana. Oku on maaliskuussa järjestettävässä valtakunnallisessa radiogaalassa ehdolla vuoden musiikkipäälliköksi/musiikkituottajaksi. Hän on ehdolla myös vuoden juontajaksi ja hänen vetämänsä Radio Novan Retroperjantai vuoden radio-ohjelmaksi.

Oku Luukkainen on musiikin moniosaaja. Hänen Retroperjantai-ohjelmallaan on yli 200 000 kuulijaa. Se on Suomen ylivoimaisesti suosituin ysärimusiikkiin keskittyvä ohjelma. Oku jatkaa Retroperjantain juontamista uuden työtehtävänsä ohella. Dj:nä Oku on keikkaillut ympäri maata täysille saleille ja julkaissut tuottajana useita menestyneitä kappaleita. Head of Music -tittelin myötä Luukkainen saa vastattavakseen Radio Novan lisäksi myös Radio Cityn, Suomirockin sekä KISSin musiikit.

- Bauer Median rosterista löytyvät radiokentän kirkkaimmat musiikkibrändit ja niiden vahvistaminen on todella mieluisa haaste. Musiikki on järkälemäisen iso osa radiota, ja haluamme yhdessä artistien, levy-yhtiöiden, tapahtumajärjestäjien ja muiden alan toimijoiden kanssa rakentaa suuria juttuja. Kaikessa musiikinvalinnassa kuulijat ovat keskiössä, ja haluamme tarjota kaikilla kanavilla juuri sille yleisölle sopivinta musiikkia ja parhaita kappaleita niin Suomesta kuin maailmalta, kuvailee Oku Luukkainen uutta pestiään.

- Päätös Okun nimittämisestä oli helppo. Omasta talosta löytyi lahjakas musiikin moniottelija, joka on tehnyt loistavaa työtä ja ollut merkittävässä roolissa Radio Novan nostamisessa Suomen kuunnelluimmaksi kaupalliseksi radiokanavaksi, kommentoi Okun valintaa sisältöjohtaja Hermanni Seppälä.

Lue myös: Ysäribuumi sai uuden keulakuvan

Voice.fi kuuluu Bauer Mediaan

Kilpailut

Uusimmat