Kuva: Getty Images

Kuolleen The Cranberries -laulajan miesystävä julkaisi musertavan päivityksen - "Olen hukassa"

18.01.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Dolores O'Riordan menehtyi vain 46-vuotiaana.

Maanantaina saapui tieto, että The Cranberries -rock-yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan on menehtynyt 46-vuotiaana. Tiedotteessa kerrottiin, että nainen menehtyi Lontoossa oltuaan siellä levyttämässä. Poliisi on sittemmin kertonut, että naisen kuolemaan ei uskota liittyvän mitään epäilyttävää.

The Cranberriesin lisäksi O’Riordan vaikutti myös D.A.R.K-nimisessä bändissä, jossa mukana oli myös hänen miesystävänsä Olé Koretsky. Metro.co.uk-sivusto kertoo, että mies on julkaissut bändin Facebook-sivulla sydäntäsärkevän päivityksen naisystävänsä kuolemasta.

”Ystäväni, kumppanini ja elämäni rakkaus on poissa. Sydämeni on särkynyt, eikä sitä voi korjata. Dolores on kaunis. Hänen taiteensa on kaunis. Hänen perheensä on kaunis. Hänen energiansa jatkaa säteilemistään. Olen hukassa. Kaipaan häntä niin paljon. Jatkan taivallustani tällä planeetalla jonkin aikaa tietäen, ettei minulle todellisuudessa ole enää paikkaa täällä”, Koretsky kirjoittaa. Voit lukea koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Myös bändin basisti Andy Rourke on muistellut menehtynyttä bänditoveriaan samassa päivityksessä.

”Tieto Doloresin odottamattomasta kuolemasta on särkenyt sydämeni. Olen todella nauttinut vuosista, jotka vietimme yhdessä, ja olen etuoikeutettu, kun saan kutsua häntä hyväksi ystäväkseni”, Rourke kirjoittaa.

O’Riordanin ruumiinavaus on määrä tehdä tänään torstaina. Naista jäävät kaipaamaan hänen bänditoveriensa lisäksi hänen kolme lastaan.

Lue myös: The Cranberries -yhtyeen laulaja on kuollut - menehtyi vain 46-vuotiaana

Lähteet: Metro.co.uk, Mirror

Kilpailut

Uusimmat