Kuva: Senja Rapila

Almalle merkittävä kansainvälinen musiikkipalkinto - sama pysti mennyt aiemmin Adelelle

01.12.2017 13:00 - Iiro Myllymäki

Alma on napannut European Border Breakers Awards -palkinnon.

Suomalaisen poptähti Alman, 21, nousukiito ei ota loppuakseen. Nyt poppari on palkittu merkittävällä European Border Breakers Awards -palkinnolla. Kyseisiä EBBA-palkintoja jaetaan vuosittain kymmenelle eurooppalaiselle nousevalle artistille, jotka ovat onnistuneet saavuttamaan menestystä ympäri Eurooppaa.

Aiemmin EBBA-palkintoja on jaettu muun muassa sellaisille tähtiartisteille kuin Adele, MØ, Tokio Hotel ja Alan Walker. Tänä vuonna Alman lisäksi on palkittu muun muassa edellisistä Euroviisuista tuttuja artisteja, kuten Portugalin voittaja Salvador Sobral, Bulgariaa edustanut Kristian Kostov ja Belgian edustajana hurmannut Blanche.

Alma julkaisi ensimmäisen singlensä Karma kesällä 2016, ja tämän jälkeen hänen uransa on edennyt huimin harppauksin eteenpäin. Nainen on tehnyt yhteistyötä monien tämän hetken kuumimpien artistien ja tuottajien kanssa, ja hänen kappaleitaan on striimattu Spotifyssa reilusti yli 100 miljoonaa kertaa. Tällä hetkellä Alma työstää esikoisalbumiaan, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna. Alman saavutukset on huomioitu myös kutsulla tämän vuoden Linnan juhliin.

Alma kommentoi YleX:lle tuntemuksiaan EBBA-palkinnon saamisesta.

- Tämä on niin hullua. Olen aika sanaton. Nyt ollaan pyörityksessä. Ihan sairaan siistiä, Alma kommentoi häkeltyneenä.

Lue myös: Alma voitti MTV Europe Music Awardsin Suomen kategoriassa - julkaisi riemukkaan twiitin

Lähde: YleX

Kilpailut

Uusimmat