Kuva: YouTube

Laulajalupaus LEOn uusi musiikkivideo laittoi artistin fyysisesti koville - ohjaaja taltioi tuskan

22.09.2017 12:00 - Senja Rapila

Suomalainen huippuohjaaja Ville Juurikkala taltioi kappaleen tuskan taidokkaasti yhdellä otoksella.

Suomalainen artisti LEO, eli Leo Stillman, julkaisi tänään musiikkivideon kappaleeseen Kaikki mitä rakastin. Vaikuttavan yhdellä otoksella kuvatun videon on ohjannut suomalainen musiikkivideo- ja elokuvaohjaaja sekä valokuvaaja Ville Juurikkala, jolla idea tällaisen videon tekemisestä on muhinut jo vuosia.

- Mä oon aina ajatellut että tästä tulee oikean artistin ja oikean biisin kanssa tosi vahva kokonaisuus. Pitäisi olla juuri sopiva karisma, jossa yhdistyy haavoittuvaa herkkyyttä ja vahvaa raakuutta. Kai sitä voisi kutsua myös inhimmillisyydestä kumpuavaksi karismaksi, Juurikkala on kertonut videosta.

Ennen videon kuvaamista Stillman juoksi kymmenen kilometrin lenkin, jotta kappaleen sanoissa kuuluva tuska saatiin visualisoitua mahdollisimman hyvin. Videolla nähdään, kuinka Stillman kamppailee viimeisten kilometrien kanssa, samalla laulaen.

Juurikkala myös uskoo, että video on hänen yksi parhaimmista töistään.

- Henkilökohtaisesti oon sitä mieltä, että tosta tuli luultavasti mun paras. Monet toki tykkää mun videoissa sellasista, joissa on production valueta. Kuten vaikka Don't Need You, jonka tein Bullet For My Valentinelle, joka onkin kerännyt yli 11 miljoonaa katselua alle vuodessa. Mutta mä itse henkilökohtaisesti tykkään tällaisista, joissa olen karsinut kaiken ylimääräisen pois ja jäljelle jää vaan artistin karisma mahdollisimman riisuttuna.

- Silloin kun artistin karisma on sitä, mitä esimerkiksi Leon kohdalla on, niin silloin se mun mielestä vahvempaa kuin kymmenet avustajat ja hulppeat lokaatiot Lontoossa. Ville Valo Knowing Me Knowing You -videon kanssa se toimi loistavasti kun Ville vain istuu pimeässä studiossa ja laulaa liekille, joka ensin syttyy ja lopussa sammuu. Mielestäni se kuvitti kappaleen sanoman yksinkertaisesti, mutta vahvasti.

Voit katsoa vaikuttavan musiikkivideon ensinäytön alapuolelta.

Lue myös: Iskelmän synttäriristeilyn ohjelma täydentyy entisestään - mukana nuoria artistitulokkaita

Lue myös: Tauko pelottaa Robinia: "Pakotan itseni olemaan erossa ainoasta asiasta, mitä osaan tehdä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat