Kuva: Mikko Räsänen

Legendaarinen Danny täyttää 75 vuotta - juhlii kauniin Erikan kanssa Kreikassa

22.09.2017 20:10 - Anna Hopi

Danny täyttää sunnuntaina vuosia.

Danny, oikealta nimeltään Ilkka Lipsanen, täyttää sunnuntaina 75 vuotta. Voice.fi -sivuston saamien tietojen mukaan laulaja ei juhlista merkkipäiväänsä Suomessa, vaan on karannut Kreikan lämpöön kauniin puolisonsa Erika Vikmanin, 24, kanssa.

Rhodoksen auringosta tavoitettu pariskunta aikoo nauttia hyvästä ruoasta ja paikallisten ystävien seurasta.

- Sunnuntaina on tulossa juhlaillallinen, koska minusta tehtiin Rhodoksen kunniakonsuli, myhäilee Danny puhelimessa.

Musiikkineuvos on tyytyväinen voidessaan tapansa mukaan jatkaa kesää Välimeren lämmössä.

Erika Vikmanille loma on osaksi myös treenileiri, koska laulajatar harjoittelee jo tiiviisti Tähdet, tähdet -ohjelmaa ja Hittimittari Remix Show'ta varten.

- Keikkatahti oli erittäin kova muutaman edellisen viikon ajan, niin tämä pikku breikki tekee hyvä. Saa kerätä voimia Tähdet, tähdet -koitokseen, Erika kertoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

- Treenaan kyllä samalla kuntoani ja esitettäviä biisejä. Lämpö ja aurinko tekevät tästä kivaa lomaa, vaikka paiskinkin töitä. Saatan tehdä Dannylle hyvään ruokaan ja kauniisiin maisemiin liittyvän synttäriyllätyksen.

Danny ja Erika Vikman suunnittelevat lomailevansa vielä yli viikon verran Rhodoksen paratiisimaisemissa. Pariskunta on ennenkin viihtynyt saaren lomamaisemissa. Heidän suhteensa tuli aikoinaan ilmi Rhodoksen intiimien lomakuvien myötä.

Tahti ei ole hidastumassa

Vaikka moni viihdyttäjä on 75-vuotiaana jo hiljentänyt tahtiaan, niin Dannyn luomisvoimaisuus ja into uraansa kohtaan vain kasvaa. Danny keikkailee ahkerasti Finnhittien kuninkaiden kanssa, minkä lisäksi hän julkaisi uutta musiikkia sisältävän Lauluista tehty -albumin viime vuonna.

- Tahti ei tosiaan ole hidastumassa, hymyilee Iso D.

- Tulossa on syksyllä Finnhittien hallikiertue, joka kattaa seitsemän paikkakuntaa. Siinä esiinnymme yhdessä Erikan kanssa ja vedämme duettoshow'n, hän paljastaa vielä puhelun lopuksi.

Kuuntele alta Dannyn vuonna 2016 ilmestynyt Lauluista tehty -levy.

Lue myös: HS: Danny rakastui Erika Vikmanin sydämellisyyteen: "Hyvät arvot lähensivät"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat