Kuva: AOP

Lady Gagan terveysvaikeudet yltyneet - peruu kaikki syksyn keikkansa

18.09.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Lady Gagan krooniset kivut ovat yltyneet siihen pisteeseen, että hän joutuu keskeyttämään kiertueensa.

Kirjoitimme muutama päivä sitten, että popin supertähti Lady Gaga joutui perumaan festivaalikeikan pahojen kipujen takia. Nyt naisen terveystilanne on mennyt niin huonoon jamaan, että hän on perunut kaikki syksyn keikkansa. Naisen oli tarkoitus kiertää ympäri Eurooppaa kuuden viikon ajan Joanne-maailmankiertueensa osana.

Gaga on jo aiemmin kertonut kärsivänsä fibromyalgia-sairaudesta, joka aiheuttaa kroonisia kiputiloja. Gaga on selittänyt Facebook-päivityksessä tarkemmin, mistä keikkojen peruminen johtuu. Hän on myös aiemmin kertonut mielenterveysongelmien kanssa painimisesta ja kärsivänsä traumaperäisestä stressihäiriöstä.

Trauma ja krooninen kipu ovat muuttaneet elämäni ja ne estävät minua elämästä normaalia elämää. Ne estävät minua myös tekemästä sitä, mitä eniten rakastan maailmassa: esiintymistä faneilleni. Odotan pääseväni kiertueelle taas pian, mutta juuri nyt minun täytyy olla lääkäreideni kanssa, jotta voin olla vahva ja esiintyä teille kaikille vähintään seuraavat 60 vuotta. Rakastan teitä niin paljon”, Gaga kirjoittaa.

Päivityksessään Gaga kirjoittaa, että aikoo tulevaisuudessa puhua terveystaisteluistaan entistä laajemmin, jotta voi nostaa tietoisuutta kyseisistä ongelmista. Voit lukea koko päivityksen alta tai tästä linkistä:

Kiertueen keikat siirretään ensi vuoden alkuun. Asiasta kertovassa tiedotteessa kerrotaan, että nainen viettää seuraavat seitsemän viikkoa lääkäreidensä kanssa, jotta hän pääsisi eroon ”vakavasta fyysisestä kivusta”.

Lue myös: Lady Gaga kärsii jatkuvista kivuista - avautuu sairaudestaan Netflix-dokumentissa

Kilpailut

Uusimmat