Kuva: Jussi Kaasinen

Jean S -yhtyeen uudeksi solistiksi yllätysnimi!

06.09.2017 12:53 - Anna Hopi

Taikapeili-yhtyeestä tuttu Nina Tapio aloitta bändin laulajana.

Taikapeili-yhtyeestä tunnettu laulaja Nina Tapio on Jean S -yhtyeen uusi solisti. Tapio korvaa Timo Kärkkäisen, joka jättää kokoonpanon ensi vuoden alusta. Nina Tapion rinnalla Jean S:n toisena solistina jatkaa Antti Paavilainen, joka on ollut mukana yhtyeessä sen alusta alkaen 25 vuoden ajan.

– Kyllähän minä aluksi aika lailla yllätyin, kun pojat pyysivät minua mukaan yhtyeeseen. Taisin ottaa en vähän vitsinäkin, Nina Tapio kertoo.

– Mutta aikani asiaa pohdittuani ja Antin ja Timon kanssa palavereita pidettyämme ajattelin, että miksipä ei. Niinpä päätin sitten hypätä porukkaan mukaan. Ja mikäs tässä on ollessa kymmenen komean miehen rinnalla, Tapio jatkaa.

Uusi solisti tuo mukanaan myös uuden ohjelmiston Jean S. -yhtyeelle.

– Esitämme suosikkikappaleitamme jatkossakin keikoilla, mutta ohjelmistomme uudistuu suurelta osin, kertoo Antti Paavilainen.

– Mies ja nainen -teema tulee olemaan vahvasti esillä, ja se tuo uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia koko yhtyeen esiintymiseen. Luvassa on ennennäkemätöntä ilottelua hyvän musiikin ja ennen kaikkea huikean Ninan kera, Paavilainen toteaa.

(kuva: Jussi Kaasinen)

"Keikkailu jatkuu tiiviisti"

Jean S jatkaa ahkeraa keikkailuaan ensi vuonna, mutta konsertoi tiiviisti myös tulevien kuukausien aikana. Yhtyeen 25-vuotisjuhlakeikka ja nykykokoonpanon virallinen jäähyväiskeikka Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 18. marraskuuta on jo lähes loppuunmyyty.

Nyt on päätetty pitää samalla teemalla lisäkonsertti perjantaina 17. marraskuuta. Luvassa ovat yli kaksituntiset megakeikat täynnä takuuvarmaa Jean S -tunnelmaa.

Lisäksi Jean S. lähtee marraskuussa mittavalle joulukiertueelle. Joulu yhdessä -nimisellä kiertueella kuullaan rakkaimpia joululauluja Jean S:n uusin sovituksin. Katso alta keikkapaikat.

Pe 24.11. Johanneksen kirkko, Helsinki
Ti 5.12. Espoon tuomiokirkko
To 7.12. Mikkelin tuomiokirkko
Ti 12.12. Pyhän Laurin kirkko, Vantaa
Ke 13.12. Taulumäen kirkko, Jyväskylä
To 14.12. Keski-Porin kirkko, Pori
Pe 15.12. Mikaelin kirkko, Turku
Ma 18.12. Ristin kirkko, Lahti
Ti 19.12. Kuopion tuomiokirkko
To 21.12. Hämeenlinnan kirkko

(kuva: Jussi Kaasinen)

Lue myös: Jean S jatkaa vanhalla nimellä - lähtee joulukiertueelle

Kilpailut

Uusimmat