Kuva: Thirty Seconds To Mars

Vihdoinkin! 30 Seconds To Marsilta uusi kappale neljän vuoden jälkeen

22.08.2017 16:45 - Bauer Media / Henna Koste

Walk On Water -single ilmestyi tänään.

30 Seconds To Mars on lupaillut uutta musiikkia jo pitkään. Bändi on julkaissut uuden singlen Walk On Water tänään. Single on ensimmäinen julkaisu yhtyeen myöhemmin julkaistavalta viidenneltä albumilta. Kappaleen ensiesitys televisiossa on MTV Video Music Awards -tapahtumassa sunnuntaina 27. elokuuta, kertoo Universal Music tiedotteessaan.

Rehellisesti sanottuna, olemme ikävöineet teitä. Tuskin maltamme odottaa kiertueelle lähtöä emmekä voisi olla ylpeämpiä jakaessamme kanssanne uuden singlen tulevalta levyltämme. Ja kyllä, olemme työstäneet sitä neljän vuoden ajan, Jared Leto kommentoi uutta julkaisua.

Näyttelijänäkin tunnettu Jared Leto luotsaa losangelesilaisyhtyettä. Leton rinnalla yhtyeessä rumpuja soittaa hänen veljensä Shannon Leto ja kitarassa on Tomo Milicevic. Bändi on keikkaillut myös viidesti Suomessa.

- Viimeksi kun julkaisimme albumin, ei ollut olemassa itsestään ajavia autoja, ei sormihyrriä, presidentti Trump oli se tyyppi Diilistä ja Jon Snow ei ollut edes kuollut vielä, Leto on todennut.

Kuuntele kappale tästä.

Lue myös: https://www.voice.fi/viihde/a-146078

Kilpailut

Uusimmat