Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholmin terveysvaivat pahenevat - olkapään lisäksi ongelmia polvessa

17.07.2017 14:12 - Anna Hopi

Yön nokkamies yrittää hoitaa terveyttään kuntoon kesäkeikkailun lomassa.

Yö-yhtyeen Olli Lindholmin olkapää on vihoitellut koko kevään. Mies kertoi Iskelmän juontajan Satu Kotosen haastattelussa, että terveysvaivat haittaavat keikkailuakin.

- Maanantaina olin magneettikuvauksissa. Ei olkapäässä mikään ole rikki, mutta siellä on nestettä monessa kohdassa. Ahtaumaa. Kun on huono ryhti, niin pitäisi jumpata. Mutta pitäisi kaikkea muutakin ehtiä tekemään, hän päivitteli Iskelmäfestivaaleilla.

- Polvi on ollut aika sökö jo jonkin aikaa. En tiedä mikä helvetti siinä on. Polvilumpio särkee, mutta pelkästään lavalla. Se varmaan johtuu siitä, että kun pistän tämän elastisen kroppani vauhtiin, niin nivelet eivät kestä.

Yö-yhtye veti energisen keikan Himoksella pari viikkoa sitten, eikä Lindholmin kaltaisen ammattilaisen esiintyminen kielinyt millään lailla kivuista. Hän sanoo terveysvaivojen vaikuttavan kuitenkin paljon arkeen.

- Nyt on ollut raskasta, koska on niin iso osa elämääni, että pääsen Nääshallille. Päätin, että treenaan tosissaan, mutta kaikki on nyt siirtynyt. Se tuntuu epätodelliselta, 51-vuotias laulaja puuskahti.

- Ei siinä auta muu kuin tsemppi. Olen käynyt likkakaverin kanssa venytystunneilla ja kahvakuulatunneilla 10 kilon kuulan kanssa, hän paljasti.

Luulo ikuisesta nuoruudesta

Lindholm tunnustaa, ettei ole kovin taitava huolehtimaan omasta terveydestään. Nyt ikä antaa siitä porilaissyntyiselle muusikolle kovaa opetusta.

- En pysty millään hyväksymään sitä, että tarvitsisin myös lepoa. Se on ongelmani, kun ruoskittua hevosta ruoskii aina vain lisää. Minulla on ikuisen nuoruuden syndrooma. Ajattelen, että jaksan loputtomasti. Nämä loukkaantumiset tulevat ylirasitustilasta, hän avasi.

Haastattelussa artisti kuitenkin retosteli lindholmaiseen tyyliinsä, ja totesi menevänsä seuraavalla viikolla Nääshallille.

- Ja siellä vedetään niin paljon kuin lähtee, saatana. Katotaan kuka on kuka, hän uhosi pilke silmäkulmassa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Olli Lindholm suunnittelee Yön 40-vuotiskeikkaa olympiastadionille. Lue täältä lisää.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat