Kuva: Senja Rapila

Boycottin uusi musiikkivideo julki - kunnioittaa edesmenneen ystävän muistoa

12.05.2017 10:52 - Anna Hopi

Tommi Läntisen johtama Boycott tekee paluuta uudella musiikilla.

Paluuta tekevä Boycott julkaisi juuri toisen singlensä syksyllä julkaistavalta uudelta albumiltaan, ja nyt tuon Partners in Crime -biisin video on myös saatu valmiiksi. Video on kuvattu Klaukkalan Sound Groupissa. Kappaleen taustalta löytyy tarina viime vuonna menehtyneen Boycottin Hombre Lampisen ja Tommi Läntisen ystävyydestä.

- Partners in Crime kertoo alle neljässä minuutissa tarinan mun ja Hombren ystävyydestä, yhteisestä tavoitteista ja rohkeasta ponnistelusta niitä kohti. Aina ei kaikki ollut ruusuilla tanssimista, mutta toinen toistaan haastaen, tukien ja kunnioittaen sekä veljellisesti riidellen suurimmatkin risukot kuljettiin läpi ehjänä.

Musiikkivideo juhlistaa miesten välistä ystävyyttä ja ajan kultaamia muistoja rock-vuosilta.

(kuva: Senja Rapila)

- Vanhemmiten ymmärrys kasvinkumppanuudesta ja rikostoveruudesta toi mukanaan suvaitsevaisuutta ja kiitollisuutta kokemastamme. Ja tietoisuuden onnekkuudesta, että juuri me saimme rokata! Harvojen herkkua!

Videon julkaisuajankohtaan liittyy myös toinen Hombreen kytkeytyvä asia, sillä Hombre Rocks -muistokonsertti järjestetään huomenna lauantaina 13. toukokuuta Turun Kårenilla. Mukana on näyttävä joukko Lampisen muusikkotuttavia, heidän joukossaan muun muassa Anna Hanski, Sig sekä Vilperin Perikunta, Johnny Gustafsson ja Kai Stenman.

Katso video alta.

Lue myös: Boycottin paluu odotettu käänne suomalaislaulajalle: 'Kyllästyin olemaan Tommi Läntinen'

Kilpailut

Uusimmat