Kuva: Mikko Räsänen

Dance-tähdet aktivoituvat - nyt myös Basic Element lähetti tsemppivideon Suomeen

23.01.2017 15:57 - Mikko Räsänen - Luettu 684 kertaa

Ulkomaiset dance-artistit ovat innoissaan siitä, että 90-luvun tanssimusiikkia soittava Retroperjantai on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi Suomessa.

Radiogaalassa palkitaan vuosittain Suomen parhaat radio-ohjelmat. Yksi ehdolla olevista ohjelmista on Radio Novan Retroperjantai, joka on keskittynyt puhtaasti 90-luvun dance-musiikin soittamiseen joka viikko.

Ohjelma on hyvinkin tunnettu kansainvälisten dance-tähtien keskuudessa, sillä ohjelman isäntä Oku Luukkainen on myös suosittu ysäri-dj ja pyörii samoilla festivaaleilla ja keikoilla muiden dance-suuruuksien kanssa.

Tieto Retroperjantain ehdokkuudesta vuoden radio-ohjelmaksi on nyt levinnyt alan artistien keskuudessa ja kansainväliset tähdet ovat alkaneet osoittaa tukeaan. Viime viikolla uutisoitiin siitä, että Günther oli lähettänyt videotervehdyksen, jossa toivoi Retroperjantain voittoa. Nyt myös ruotsalainen Basic Element on ilmeisesti nähnyt Güntherin videon ja julkaissut oman videotervehdyksensä. Katso se alta.  

Vielä voit osallistua äänestykseen, jossa etsitään Suomen parhaita radiojuontajia ja -ohjelmia. Äänestys on käynnissä osoitteessa www.radiogaala.fi.

Lue myös: Günther sai uutisia Suomesta - julkaisi heti videotervehdyksen

Lue myös: T-Spoon teki uuden version 90-luvun hitistään - kuuntele Sex in the Snow

Lue myös: Ysäribuumi sai uuden keulakuvan

Basic Element esiintyi elokuussa We Love the 90's -festivaaleilla. (kuva: Mikko Räsänen)

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat