Kuva: Senja Rapila

Dave Lindholm julkaisi uuden albumin - "Odottamattomia asioita tapahtuu"

17.12.2016 19:15 - Senja Rapila

Lindholmin jättihitti Pieni ja hento ote julkaistiin vuonna 1982.

Muusikkolegenda Dave Lindholm julkaisi uuden V. -nimeä kantavan albuminsa 2. joulukuuta 2016. Lindholm ei kuitenkaan suunnitellut julkaisevansa uutta albumia, vaan se tuli hänelle itselleenkin yllätyksenä keväällä. Viimeisimmän albuminsa Pieni ja hento ote -laulaja on julkaissut vuonna 2015.

- Se tuli tavallaan vähän yllättäen. Oli vähän muuta mielessä vielä keväällä. Kevään ja kesän kynnyksellä tapahtui kuitenkin sellainen juttu, että yhtäkkia alkoi tuntua juuri tolta. Yleensä se on joku yksi laulu, joka saisi sen aikaiseksi. Tässä tapauksessa tuli vaan sellainen kokonaisfiilis, joka oli aika vapaa, Lindholm kertoi Radio Cityn haastattelussa juontaja Petra Piiparille.

Ei työpaineita

Lindholm kertoo, että uuden albumin kappaleita ei valittu tarkkaan ennalta, vaan ne vaihtuivat useaan otteeseen tekoprosessin myötä. Tekemisen myötä kappaleita tippui pois uudelta albumilta ja niiden tilalle tuli uusia.

- Suoraan sanoen noi biisit valikoitui tekemällä. Tein levyä aika vapaamuotoisesti. Soitin 3-4 tuntia korkeintaan, enkä alkanut puurtamaan. Ei voi sanoa, että oli työpaineita, Lindholm nauraa.

- Tuli sitten sellainen fiilis, että mitä enemmän se lähestyi loppuaan ja alkoi olla valmis, se oli vähän kuin kävelisi kadulla, vaikka kävelisi tutussa kaupungissa tai paikassa, odottamia asioita tapahtuu. 

Pääset kuuntelemaan uuden albumin alapuolelta.

Kuuntele Radio Cityn Viikonloppua la-su kello 12-18.

Lue myös: Olli Lindholm erotti Yö-muusikot tekstiviestillä: "Ei puhevälejä pitkään aikaan"

Lue myös: Yöstä irtisanottu basisti ihmettelee yllätyspotkuja

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat