Kuva: Facebook

Iskelmätähti puolustaa kiusattua teiniä: "Sinä et ole viallinen!"

05.08.2016 16:30 - Tiina Svensk

Päivityksessään laulaja kannustaa nuorukaista hymyilemään kiusaajien sanoista huolimatta.

Suomalainen iskelmälaulaja ja vuoden 2015 tangokuningas Aki Samuli, 34, julkaisi Facebook-sivuillaan päivityksen, joka on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa hetkessä. Artisti kirjoittaa sivuillaan 16-vuotiaasta Ronista, jolta laulaja oli saanut aiemmin viestin.

Tietää, miltä kiusatuksi tuleminen tuntuu

Artisti kertoo päivityksessään, kuinka Ronia on kiusattu koko nuorukaisen opiskeluaika hänen purentavikansa takia. Roni otti Aki Samuliin yhteyttä, koska hän oli saanut laulajan kuvista rohkeutta. Hän halusi myös tietää, onko laulajaa kiusattu tämän suurista etuhampaista kouluaikoina.

"Kyllä Roni, mä oon ollu se luokan hamsteri, nököhammas, orava, vääräleuka, majava jne.. Mä ymmärrän miltä susta tuntuu kuulla tuollasta", Aki Samuli paljastaa päivityksessään.

"Hymyile koko maailmalle!"

Päivitys on kerännyt tällä hetkellä jo tuhansia tykkäyksiä - eikä ihme. Laulajan rohkaiseva viesti koskettaa varmasti jokaista kiusaamisen kohteeksi joutunutta nuorta. Omien kokemuksiensa jakamisen lisäksi Aki Samuli rohkaisee Ronia olemaan oma itsensä:

"HYMYILE RONI HYMYILE KOKO MAAILMALLE❗️ Sulla on jotain mitä muilla ei ole. Sä et ole viallinen! Sun ISOT hampaat on hienot!" laulaja kannustaa nuorukaista.

Katso päivitys kokonaisuudessaan alta. Jos päivitys ei näy, voit lukea sen täältä.

Lue myös: Pienen koululaisen video liikuttaa ympäri maailmaa: kertoo itkien, miltä kiusaaminen tuntuu

Lue myös: Vuoden radiotoimittaja: Koulukiusaaminen oli viiden vuoden helvetti!

Lue myös: Suomalaistyttöä kiusattiin harrastuksen takia - urheilijatähti puuttui asiaan somessa

Kilpailut

Uusimmat