Kuva: Shutterstock

Uusi tapa käyttää poskipunaa villitsee sosiaalisessa mediassa - käyttäisitkö itse?

06.04.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä

Meikkitrendi jäljentelee samaa lopputuloista, jolta iho näyttää esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.

Näyttää siltä, että vuonna 2024 poskipuna on saanut meikissä yhä isomman merkityksen, ja punaa poskilla halutaan korostaa vielä enemmän. TikTokissa trendaa tällä hetkellä erilainen tapa käyttää poskipunaa. Kyseessä on Glamour-lehden mukaan "boyfriend blush" eli vapaasti suomennettuna "poikaystäväposkipuna". 

Mitä tämä meikkitrendi sitten tarkoittaa? Meikkaustavalla haetaan luonnollista lopputulosta, ja poskipuna laitetaan kasvoihin samaan kohtaan, johon luonnollinen puna kasvoilla kohdistuu. Meikkitrendi jäljentelee samaa lopputulosta, jolta iho näyttää esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.

Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään uusi trendi, vaan se juontaa juurensa jo 90-luvulle, eikä termi boyfriend blush ole myöskään uusi. Poskipunatrendiä on nähty paljon näytöslavoilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meikkiartisti Mallory Osses selittää TikTok-videollaan, että jos on vaikeuksia hahmottaa, miltä poikaystäväposkipuna voisi näyttää, voi kuvitella mielessään vaikkapa prinssi Harryn ja prinssi Williamin nuorina. Puna näyttää terveeltä, nuorekkaalta ja urheilulliselta, minkä vuoksi Osses kutsuukin sitä poikaystäväposkipunaksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

@malloryosses

Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? 💕 #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses

♬ original sound - Mallory Osses

Poikaystäväposkipuna sopii kaikille kasvomuodoille, ja se on helppo laittaa omiin kasvoihin sopivalla tavalla. Ossessin mukaan hän on nähnyt kyseistä poskipunalookkia paljon malleilla, joilla on pyöreämmät tai lyhyemmät kasvot. Hänen mukaansa kuitenkin etenkin, jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, on tämä meikkityyli täydellinen sinulle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kahdeksan kynsilakkasävyä, jotka tulevat olemaan aina muodissa - katso ja inspiroidu

Lue myös: Tänä keväänä yksi meikkitrendi selvästi yli muiden - oletko jo itse kokeillut?

Lue myös: Ajaton klassikko, ja ihan syystä - katso miten otat valkoisen t-paidan osaksi tyyliäsi

Lähde: Glamour 

Kilpailut

Uusimmat