Kuva: AOP/Tomi Natri

Minna Parikka perustaa uuden brändin

26.03.2024 08:15 - Minttu Tikkanen

Uusi brändi julkaisee ensimmäiset tuotteensa tänä keväänä.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka tekee paluun uuden brändin voimin. Aiemmin Minna Parikka -brändinimellä kenkiä suunnitellut Parikka julkaisi uuden brändinsä, joka kantaa nyt nimeä MINNA MINNA.

Uudesta brändistä tiedotettiin jo Minna Parikan Instagram-sivuilla. Julkaisussa ei kuitenkaan kerrottu sen enempää tietoja kuin, että uusi brändi julkaistaan kevään 2024 aikana. Tilin nimi kuitenkin vaihtui jo kantamaan uuden brändin nimeä, ja samalla poistuivat kaikki vanhat julkaisut. Myös entiset nettisivut tyhjentyivät odottamaan uuden brändin julkistusta.

Minna Parikan kenkien valmistus lopetettiin vuonna 2020. Julkaisunsa kommenteissa Parikka kertoo, että uuden brändin kokoelma tulee olemaan täysin uusi, mutta siinä voi olla löydettävissä Parikan kengille tuttuja piirteitä kuten Parikan suunnittelemia pupunkorvia.

"Kokoelma tulee olemaan täysin uusi, täysin uusilla tyyleillä, mutta huhtikuussa julkaistavan kokoelman joukossa saattaa olla joitakin korvia", Parikka kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Parikka tiedotti Minna Parikka -kenkien valmistuksen loppuvan vuonna 2020. Kenkiä oli valmistettu jo vuodesta 2005 saakka. Tuolloin hän kuvaili aikovansa tehdä jotain muuta, lisää aiheesta pääset lukemaan alta. 

Lue myös: Minna Parikka lopettaa toimintansa: "Aika etsiä uusia seikkailuja"

Lue myös: Minna Parikan kenkiä on plagioitu, vaikka hänellä on mallisuoja pupunkorviin - muistatko nämä?

Lue myös: Minna Parikka -kenkien kysyntä räjähti Torissa ja Facebookissa - kolme mallia, joita himoitaan eniten

Kilpailut

Uusimmat