Kuva: AOP

Haluaisitko pukeutua kuin Jennifer Lopez? Asukuningattaren tyyli nojaa viiteen tärkeään kulmakiveen

26.07.2023 12:15 - Sanni Seppä

Lopez on onnistunut luomaan tunnistettavan tyylin itselleen.

Hiljattain 54-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Jennifer Lopez tunnetaan musiikkinsa ja näyttelijäntyönsä lisäksi myös pettämättömästä tyylitajustaan. Lopez on onnistunut luomaan itselleen tunnistettavan tyylin ja hän onnistuu kerta toisensa jälkeen kääntämään katseita onnistuneilla tyylivalinnoillaan. Tunnistettava ja hyvä tyyli ei kuitenkaan synny sattumalta, vaan se rakentuu tiettyjen kulmakivien ympärille. Listasimme viisi Lopezin tyylin kulmakiveä, joista sinäkin voit ottaa mallia, jos haluat tuoda omaan tyyliisi ripauksen Lopezia.

1. Sävy sävyyn

Lopez luottaa usein asuissaan yhteen väriin, oli se sitten valkoinen, beige tai vaikka räikeän punainen. Sävy sävyyn sovitetut yksiväriset asukokonaisuudet antavat vaivatta megatyylikkään vaikutelman, joten ei ihme, että tämä kikka on yksi supertähden tyylin kulmakivistä.

(kuva: AOP)

2. Näyttävät asusteet

Rengaskorvakorut, huivit, aurinkolasit ja lierihatut - niistä on Lopezin asustekokoelma tehty. Rengaskorvikset ovat osa Lopezin tavaramerkkiä, mutta niin ovat myös ihanat hatut, huivit ja rohkeat aurinkolasit. Lopez tietää, että vaikka asu olisi muuten simppeli, tekevät näyttävät asusteet yksinkertaisimmastakin asusta erottuvan. 

3. Kimallusta, kiitos!

Kimallus ja säihke kuuluvat etenkin Lopezin juhlavamman tyylin kulmakiviin. Supertähden päältä voi bongata kimallusta niin vaatteista kuin asusteistakin - pääasia on, että säihkettä piisaa! 

4. Back to basics

Lopez tietää, ettei omaleimaista tyyliä voi rakentaa yksittäisten asusteiden tai vaatekappaleiden varaan. Tyylille on oltava ensin hyvä vankka pohja, jonka päälle voi lähteä rakentamaan jotain tunnistettavaa. Hyvä peruspohja voi tarkoittaa esimerkiksi hyvin istuvia farkkuja, valkoisia housuja tai simppeleitä yläosia. Lopez vie usein ryhdikkäät asunsa uudelle tasolle kenkien ja asusteiden avulla.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

5. Ilmavat mekot

Erilaiset ilmavat mekot ovat Lopezin mieleen. Kuosit ja värit saattavat vaihdella, mutta ilmavuus tähden arkimekoissa säilyy. Ne ovat helppo ja mukava valinta arjen keskelle, mutta antavat helposti tyylikkään ja huolitellun vaikutelman.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kate Moss ja Jennifer Lopez pukivat mekot, joissa yhdistyivät syksyn trendiväri ja ajankohtaisin leikkaus

Lue myös: Näin taipuu rento silkkipaita ja valkoiset housut hienostuneeksi kesätyyliksi Jennifer Lopezin tapaan

Lue myös: Ben Affleck ylistää vaimoaan Jennifer Lopezia - tekee samalla paljastuksen laulajasta

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat