Kuva: AOP

Prinsessa Victoria ei värejä pelkää - edusti kirkkaan keltaisessa tylliunelmassa häikäisevänä

25.05.2023 11:15 - Rebekka Silvennoinen

Ruotsin kruununprinsessa Victoria hyödyntää pukeutumisessaan kirkkaita värejä taidokkaasti.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 45, on todellinen kansansuosikki, jonka tekemisiä seurataan tarkasti mediassa. Myös hänen tyylinsä on seurattu, sillä kruununprinsessa edustaa aina hyvin tyylikkäänä.

Kruununprinsessa hyödyntää pukeutumisessaan kirkkaita värejä taidokkaasti ja osoittaa värien kuuluvan myös tyylikkääseen edustuspukeutumiseen. Eikä vain murrettujen sävyjen, vaan myös kirkkaasti hohtavien neonvärien, kuten kruununprinsessan viimeinen asu todisti.

Victoria edusti Tukholmassa Polar Music Prize -tapahtumassa kirkkaankeltaisessa tylliunelmassa, joka oli muotijätti H&M:n käsialaa. Mekossa oli yksi tämän hetken ajankohtaisimmista mekkotrendeistä eli korsettimainen yläosa. Victoria suosiikin usein pukeutumisessaan ruotsalaisia brändejä. Victorian luottobrändeihin kuuluu myös suomalainen Andiata.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Victoria osallistui aikaisemmin tällä viikolla tapahtumaan, jossa juhlittiin 400 vuotta täyttävää Rudbeckianskan lukiota. Asuksi hän oli valinnut pinkin bleiserin sekä kukkamekon. Asun viimeisteli vihreät korkokengät. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kun Victoria saapui kuningas Charlesin kruunajaistilaisuuteen, oli hän yhdistänyt vaaleanpunaisen mekon pariksi kiiltävän pinkit avokkaat sekä käsilaukun. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin pirteä raitamekko vinkkaa yhdistämään kesäasuun ruskeat kengät mustien sijaan

Lue myös: Natalie Portman herätti henkiin Diorin ikonisen puvun Cannesin matolle - alkuperäinen puku yli 70 vuotta vanha

Lue myös: Maailmantähdet luottavat yhteen ja samaan treenitakkiin - nähty niin Nicole Kidmanin kuin Kate Middletonin päällä

Kilpailut

Uusimmat