Kuva: SHUTTERSTOCK

Kaipaatko asuinspiraatiota? Katso muotihoroskoopin vinkit helmikuulle

02.02.2023 13:15 - Rebekka Silvennoinen

Muotihoroskoopit helmikuulle vuonna 2023.

Helmikuun pimeydessä inspiraatio pukeutumiseen voi helposti olla hukassa. Ulkona viima vinkuu ja tuntuu, ettei omasta vaatekaapista löydy enää mitään päällepantavaa.

Ei kuitenkaan hätää, sillä tämä leikkimielinen muotihoroskooppi saa sinut katsomaan omaa vaatekaappiasi uusin silmin ja löytämään sinne hukkuneet aarteet. Rakenna siis asusi muotihoroskoopin vinkkien mukaisesti ja löydä pukeutumisen ilo. 


VESIMIES 21.1.–19.2.

Vaatteisiin liittyy usein muistoja, jotka palauttavat mieliin hetkiä menneistä. Kaiva siis helmikuun pimeyden kunniaksi kaapin kätköistä vaate, joka palauttaa mieleesi jonkin ihanan kesäillan. Elä kesäillan hetki mielessäsi uudelleen ja tuo se samainen ilo ja valo helmikuulle asun kautta. Yhdistele kesäillan vaate niin, että se on helmikuun keleihin sopiva – mekon alle housut tai topin alle toinen paita.

KALAT 20.2.–20.3.

Kaiva kaapista käsiisi se vaate, joka tuo mieleen ajatuksen: ”en minä tätä kehtaisi ikinä pukea”, ja sitten vain puet kyseisen vaatteen päällesi. Ole rohkea – pukeutumista eikä vaatteita kannata ottaa liian vakavissaan.

OINAS 21.3.–19.4.

Anna helmikuussa mahdollisuus pinkille värille. Kaiva siis kaapista jotakin pinkkiä – se voi olla laukku, paita, sukka tai vaikka vain ponnari. Pinkki on nyt trendikäs väri ja sen vaikutus on ihanan piristävä. Ja helmikuu, jos joki, kaipaa pientä energiaboostia.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Mene vaatekauppaan ja pyydä myyjä pukemaan sinut päästä varpaisiin. Näin voit löytää ammattitaitoiselta myyjältä uusia ideoita pukeutumiseen tai löytää malleja, joita et olisi itse osannut sovittaa. Tämä vinkki toimii erityisesti pienempien kivijalkakauppojen kohdalla. Kokeilun jälkeen voit myös olla varmempi omasta tyylistäsi, jos myyjän stailaus ei miellyttäisi sinua laisinkaan.

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Avaa vaatekaapin ovi ja kaiva sieltä värillinen ylä- sekä alaosa, mutta älä mieti niiden yhteensopivuutta. Nappaa kaapista vain kaksi väriä tai samasta väristä kaksi eri sävyastetta. Sitten yhdistä ne asukokonaisuudeksi, vaikka värikombo epäilyttäisikin. Erikoisemmat väriyhdistelmät tekevät asusta mielenkiintoisen.

RAPU 22.6.–22.7.

Kaiva kaapistasi jokin vaate, jota käytät normaalisti bileissä tai juhlissa. Tee arjesta yhtä juhlaa ja stailaa bilevaate arkiasuun sopivaksi. Glittertoppi muuntuu arkiasuun, kun puet sen alle pitkähihaisen paidan ja yhdistät rentoihin farkkuihin. Bilemekko taas taipuu arkeen, kun sen alle pukee housut ja kietaisee neuleen hartioille.

(kuva: SHUTTERSTOCK)

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tyylisääntönä voidaan pitää, ettei asuun kannattaisi yhdistää kahta printtiä. Heitä sääntö romukoppaan ja yhdistele printtejä vapaasti. Valitse kaapistasi kaksi printtiä ja yhdistä ne asuksi. Tyylisäännöt kannattaa ylittää kunnolla, jotta se näyttää harkitulta, eli valitse asuusi erikoisempien printtien yhdistelmä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Rohmua kaapistasi kaikki mustat vaatteet. Sonnustaudu tummiin päästä varpaisiin ja anna yksityiskohdan kiinnittää huomio. Valitse mustan asun pariksi yksi kirkas ja räväkkä elementti. Se voi olla kirkas huulipuna, silmämeikki tai vaikka laukku.

VAAKA 23.9.–22.10.

Etsi vaatekaapista ensin jokin hento ja herkkä vaalea vaate. Seuraavaksi kaiva kaapin perukoilta jokin räväkämpi vaate. Yhdistä ne ja luo kontrastinen asukokonaisuus. Kokonaisuus on heti mielenkiintoinen, kun siinä yhdistyy jotakin toisiinsa sopimatonta tai vastakohtia.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Valitse kaapista lempivaatteesi. Se voi olla niin housut kuin paita tai vaikka neule. Keksi yhden lempivaatteen ympärille mahdollisimman monta asukokonaisuutta ja testaa kuinka monta asukokonaisuutta helmikuulle keksit. Tulet yllättymään itsekin kuinka moneen vaate taipuu.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Pukeudu päästä varpaisiin vaaleisiin ja murrettuihin sävyihin. Valitse yksi väri, vaikka joko ruskea tai beige, ja kokoa asu värin eri sävyistä. Asu näyttää harmoniselta ja harkitulta, kun se on rakennettu saman värin eri sävyistä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Helmikuussa kauris heittää tyylisäännöt romukoppaan ja kokoaa asun tietoisesti pölyttyneiden tyylisääntöjen vastaisesti. Sanotaan, ettei esimerkiksi mustaa ja tummansinistä sopisi yhdistää tai väljää yläosaa sovi pukea väljän alaosan kanssa. No helmikuussa kauris tekee juuri näin ja rikkoo mahdollisimman monta tyylisääntöä. Sillä, ettei asu ole pakosti kaunein mahdollinen, ei ole mitään väliä. Kyse on onneksi vain vaatteista, eikä sen vakavammasta asiasta. 

Lue myös: Kun 3 horoskooppia päättää jotakin, heidän päätään on mahdoton kääntää - kuuluuko merkkisi itsepäisiin?

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä, jotka rakastavat paistatella parrasvaloissa - onko omasi joukossa?

Lue myös: Vähiten yhteensopivat horoskoopit listattiin - katso, keiden kanssa omat kemiasi eivät kohtaa

Kilpailut

Uusimmat