Kuva: AOP

Vuoden 2022 kenkämuoti on leikkisää ja näyttävää - mikä trendikenkämalleista on suosikkisi?

31.12.2021 09:15 - Reija Saarinen

Ensi vuonna katukuvassa nähdään ainakin paksuja platform-pohjia.

Vuosi 2022 on nurkan takana, ja siksi onkin aika kurkata hieman uuden vuoden trendeihin. Ensi vuonna kenkämuoti on ennen kaikkea näyttävää. 

Luvassa on kirkkaita värejä, näyttäviä kuoseja sekä korkeita korkoja. Mutta ei mukavuuttakaan ole unohdettu. Ikisuosikki, ballerinatossut tekevät nimittäin vahvan paluun. 

Mutta mitä kaikkea muuta vuoden 2022 kenkämuoti pitää sisällään? Sen näet alta. 

Näyttävät sandaalit ovat ensi vuonna se juttu. Kirkkautta, värejä ja kuoseja ei pelätä vuoden 2022 kenkätrendissä. Erityisen trendikkäät ovat jalkaan sujautettavat sandaalit, joissa ei turhia kiinnikkeitä nähdä. 

Näyttävällä "neliökärjellä" varustetut nilkkurit näkyvät keväällä katukuvassa runsain mitoin. Kyseinen kenkämalli näyttää erityisen hyvältä farkkujen kanssa, mutta toimivat ne myös helmojen kaverina. 

Rento, mukava ja monikäyttöinen ballerinamalli tekee paluun katukuvaan vuonna 2022. Tämä kenkämalli toimii keväästä syksyyn ja on monikäyttöisyytensä vuoksi erittäin hyvä hankinta.

Vuonna 2022 kengissä nähdään yksityiskohtia. Niistä suosituin on selvästi rusetti, joka koristaa etenkin juhlakenkiä.

Paksusta platform-pohjasta ei päästä eroon vuonna 2022. Se näkyy vahvasti etenkin kesäkengissä ja tuo asuihin ihanaa menneiden vuosikymmenten fiilistä.

Kylmiin pakkaspäiviin trenditietoinen valitsee vuonna 2022 toppakengät. Mukavat ja lämpimät toppabootsit ovat ensi vuonna enemmän kuin trendikkäät, mikä on ilouutinen etenkin heille, joiden varpaita tuppaa palella aina pakkasessa.

Lue myös: "Pullonkaulaotsis" on uusin hiustrendi - sopii monille, eikä vaadi juurikaan ylläpitoa

Lue myös: Vuoden 2022 mekkomuoti on rentoa ja näyttävää - viisi suurinta trendiä

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat