Kuva: AOP

Huomasitko? Dua Lipan Grammy-mekko muistuttaa supertähtien 2000-luvun ikonisia asuja

18.03.2021 21:15 - Henna Koste

Laulaja Dua Lipa säväytti Grammy-gaalassa Versacen iltapuvussa. Asu henkii vahvasti 2000-lukua, todistavat somessa kiertävät kuvaparit.

Sunnuntaina järjestetyssä Grammy-gaalassa saatiin ihastella pukuloistoa. Monen tähden gaalalookissa huomio kiinnittyi kynsiin. Pitkäkyntisyys saakin tänä keväänä trendikkään ja positiivisen merkityksen, sillä supertähdet luottavat pääasiassa näyttäviin "ylipitkiin" rakennekynsiin. Näin teki myös gaalassa esiintynyt ja palkinnon pokannut laulajatähti Dua Lipa

Brittiläinen Dua Lipa voitti parhaan popalbumin palkinnon levystään Future nostalgia. Lahjakkaan 25-vuotiaan artistin gaalatyyli on hurmannut myös sosiaalisessa mediassa. Moni on löytänytkin vertailukohtia muiden tähtien juhlatyyleistä vuosien takaa. Lipan pastellinen iltapuku on kiinni vuoden 2021 trendissä, jossa läpikuultava "nakumekkotrendi" sekä erilaiset aukot ovat ajankohtaisia. Toisaalta perhosmainen yläosa vie ajatukset myös 2000-luvun taitteeseen. 

Dua Lipan yllä nähty mekko on Versacen puku. Asua on verrattu muun muassa laulaja Christina Aguileran Grammy-asuun vuodelta 2000, joka oli niin ikään Versacea. Cherin asussa sen sijaan nähtiin perhosyksityiskohta ja halterneck jo 1970-luvulla. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Mariah Carey

Cher

Christina Aguilera

(kuva: AOP)

Lue myös: Rihanna ja Sarah Jessica Parker yhdistävät luottovaatteesi yllättävästi - ota mallia

Lue myös: 7 suomalaista muotibrändiä, joista haluat kuulla - lappeenrantalaismerkki noteerattu Voguessakin

Kilpailut

Uusimmat