Kuva: AOP

Muotiväen uudet suosikkimerkit - kolme brändiä, joiden vaatteita himoitaan nyt

10.01.2021 15:15 - Henna Koste

Miltä merkiltä löytyy tyylivaikuttajien suosikkivyö? Entä, mikä brändi valmistaa hittilaukkuja, joita käyttävät niin kuninkaalliset kuin muotibloggaajatkin?

Vaikka isot muotitalot tuntuvat saavuttaneen liki vankkumattoman asemen muotiväen suosiossa, on pienemmillä merkeillä tuulisempaa. Sporttimuodin uudella valtakaudella monet urheilubrändit ovat nousseet uuteen kukoistukseen. Mitä muotibrändejä tyylivaikuttajat suosivat tällä hetkellä? Nostimme kolme tuoretta suosikkia esiin. 

Off-White

Brändi on tehnyt vuosia kasvuaan, mutta viime vuonna Off-White listattiin jopa vuoden kuumimmaksi muotimerkiksi. Merkkiä suosivat etenkin tähdet ja nuorempi sukupolvi, vaikkakin vaatteilla on hintaa, noh juuri sen verran kuin luksusvaatteilla usein on. Virgil Ablohin vuonna 2012 Italiassa perustama vaatemerkki tunnetaan street-henkisistä tyylikkäistä vaatteistaan.

Supermalli Natasha Polyn sekä monen muun vyötäröltä on voinut bongata Off-Whiten hittivyön. (kuva: AOP)

Khaite

Khaite on yhä useamman muotivaikuttajan suosiossa. New Yorkissa vuonna 2016 perustettu brändi keskittyy laadukkaista materiaaleista valmistettuihin vaatteisiin, joissa on pieni juju. Yksi brändin tunnetuimmista faneista on näyttelijä Katie Holmes. Hän säväytti pukeutumalla toissa kesänä Khaiten kashmir-neuleeseen ja saman malliston kashmir-liiveihin. Katie luottaa usein brändin vaatteisiin. Ovatpa he melkein kaimojakin: Khate lausutaan samalla tavalla kuin Kate. 

(kuva: AOP)

Rejina Pyo

Vastuullisia valintoja tekevä Rejina Pyo perustettiin vuonna 2017. Trendivaatteiden lisäksi kuluttaja ostaa brändin korostamia arvoja. Eläinten hyvinvointi on yksi teema, jota yritys nostaa tasaiseen tahtiin esiin. Erityisesti brändin laukut ovat monen muotifanin ostoslistalla.

Muun muassa Meghan Markle on iskenyt silmänsä Rejina Pyon persoonallisiin laukkuihin. (kuva: AOP)

Lue myös: Zendaya on tyylikuningatar - neljä ihanaa asua, joista voit ottaa heti mallia

Lue myös: Kim Kardashianin talvilook toimisi Suomen säässäkin - katso juju, joka tekee asusta tyylikkään

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat