Kuva: AOP

Kate Middletonilla on helppo ratkaisu rintaliivien olkaimien piilottamiseen - oletko kokeillut?

13.05.2020 17:45 - Milena Raappana

Vinkki on vakituinen osa kuninkaallisten pukeutumista

Jokainen tietää, miten niinkin pieni asia kuin rintaliivien olkaimet voivat pilata muutoin ihastuttavan asukokonaisuuden.

Cambridgen herttuatar Catherinella, 38, on kuitenkin tähän päänvaivaa tuottavaan pulmaan loistava niksi, joka on vakituinen osa kuninkaallisten pukeutumista. Cosmopolitan-julkaisu uutisoi kuninkaallisten etikettien asiantuntija Myka Meierin Instagram-päivityksestä, jossa hän paljasti Kate Middletonin käyttävän olkaimetonta bodya välttääkseen rintaliivien olkaimien kuikuilun asun läpi. 

"Huomio, kuninkaallinen tyyliniksi! Oletko miettinyt, miksi et koskaan näe rintaliivien olkaimia? Pyyhkäise nähdäksesi salaisen vinkin, joka on löydyttävä jokaisesta kuninkaallisesta vaatekaapista."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

The Sun -julkaisun haastattelussa Meier kertoi, että alusvaatteet ja rintaliivit lukeutuvat intiimiin ja yksityiseen vaatetukseen, jota kuninkaallisen ei ole soveliasta näyttää. 

- Rintaliivien olkaimet voi piilottaa muutamalla vaihtoehdolla, joista yksi on rintaliivit, jotka on itseasiassa ommeltu kiinni vaatekappaleeseen. Toinen vaihtoehto on olkaimeton muotoileva alusasu, joka on yksiosainen ja joka joko kiinnitetään alhaalta tai jossa on jalantiet valmiina. Niitä voi ostaa melkein jokaisessa ihonvärissä, joten ne näyttävät läpikuultavilta eivätkä näy vaatetuksen läpi, Meier kuvaili The Sunille. 

Lue myös: Nerokkaat kauneuskikat, joiden avulla kuninkaalliset näyttävät virheettömiltä - omi itsellesi

Lue myös: Vau! Kate Middleton rakastui ajankohtaiseen trendiin ja sai sen näyttämään ihanalta

Lähteet: Cosmopolitan, The Sun

Kilpailut

Uusimmat