Kuva: AOP

Tuleva hittivaate löytyy isoisän vaatekaapista - katso, miten stailaat parjatun vaatteen tyylillä

01.01.2020 10:15 - Milena Raappana

Neuleliivit tekevät tänä vuonna paluun trendikkääksi vaatekappaleeksi.

Vuoden 2020 yhdeksi suureksi muotitrendiksi povataan vaatekappaletta, joka on totuttu näkemään Frendit-sarjan Chandlerin yllä, isoisän vaatekaapissa tai golffaajien asustuksessa. Jep, arvasit oikein. Ensi vuonna parjatut neuleliivit ovat jälleen muodikkata. 

Julkisuuden henkilöt ovat jo ottaneet tyylin haltuun. Esimerkiksi laulaja Harry Styles nähtiin pukeutuneena muhkeaan lammaskuvioiseen neuleliivin. Malli Bella Hadid on käyttänyt asustetta katseenkääntäjänä. Hänet nähtiin marraskuussa Pariisissa vihreä taskuilla varustetussa neuleliivissä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Neuleliivejä nähtiin myös useilla muotinäytösten lavoilla, joilla esiteltiin vuoden 2020 kevään ja kesän muotia. Nämä näytökset myös todistivat, että kyseinen vaatekappale taittuu moneen eri tyyliin, kuosiin ja väriin. Neuleliivejä nähtiin niin hempeän pastillisena, maanläheisissä väreissä kuin räväkän kuvioituna. 

Tyyliä kokeillaksesi inspiroidu siis isovanhempien vaatekaapin antimista ja stailaa neuleliivi esimerkiksi minihameen, kuviollisen kauluspaidan tai suorien housujen kanssa. 

Louis Vuitton

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Boss

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Avarat kaula-aukot ovat vuoden 2020 megatrendi - katso, kuinka ne puetaan nyt tyylillä!

Lue myös: Uusi trendiväri saattaa jo löytyä kaapistasi - poimimme ihanat vaihtoehdot eri budjeteille

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat