Kuva: Emmi Moilanen

Testissä magneettiripset - löytyykö eri hintaluokkien tuotteista eroja?

05.02.2019 14:00 - Reija Saarinen

Magneettiripset vaativat harjoittelua, mutta kun käyttöön tottuu, ovat ne arjen ja juhlan pelastus.

Magneettiripset ovat kauneustuotteiden uusi hitti. Ne piristävät ilmettä sekä arjessa että juhlassa ja ovat nousseet suureen suosioon etenkin liimattomuutensa vuoksi.

Suomessakin magneettiripsiä on tarjolla monen eri merkin alla. On kalliimpaa ja edullisempaa, tuuheaa ja naturelia, joten jokainen varmasti löytää sen itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Voice.fi:n toimituspäällikkö Reija Saarinen otti testiin neljän eri merkin ripset. Testissä olivat Essencen, Miraquen, Bp Hairin sekä G Beauty Labin tarjoamia tuotteita.

"Muutaman viikon testijakson aikana kokeilin ripsiä niin arjessa kuin viikonlopun riennoissakin. Aluksi niiden asetteleminen silmään tuotti hankaluuksia, ainakin minulle, joka en ole koskaan itse laittanut edes liimattavia irtoripisiä silmiini. Pienen treenin jälkeen homma alkoi kuitenkin sujua ja siitä lähtien ripset ovatkin olleet osa arkimeikkiäni.

Mielenkiintoista testissä oli se, että mitään järjettömän suuria eroja eri merkkien välillä ei näytä olevan. Lähinnä erot liittyvät siihen, mitä asiakas hakee. Toisilla merkeillä valinnanvaraa on enemmän kuin toisilla, joten se saattaa olla ratkaiseva tekijä."

"Mutta millaisia havaintoja viikkojen aikana sitten tein? Arviot tuotteista näet alta."

Essence

Essencellä on tarjolla kaksi erilaista mallia.

Lash on lash off lengthening magnetic accent lashes

7,49 €

Essence

Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

7,49 €

(kuva: Emmi Moilanen)

Testasin molemmat tarjolla olevat mallit ja pakko todeta, että testi oli kaikin puolin iloinen yllätys. Essencen ripset oli helppo asettaa paikoilleen, vaikka minkäänlaista kokemusta liimalla laitettavien ripsien kanssa ei minulla aiemmin ollutkaan.

Lopputulos on molemmissa malleissa luonnollinen. Etenkin pidentävät ripset tuntuivat kevyiltä ja kun ajatukseen tottui, ei ripsien olemassa oloa edes huomannut.

Huomionarvoista on myös se, että monet pysähtyivät ihastelemaan ripsiäni. Sain myös paljon kommenttia siitä, miten luonnollisilta ne näyttivät. Todellakin siis kokeilemisen arvoisia tuotteita molemmat.

Ripset on pakattu hyvin yksinkertaiseen pakettiin, joka kulkee kyllä kokonsa vuoksi nokkelasti myös mukana. Hinta kuitenkin näkyy siinä, että verrokkituotteisiin verrattuna pakkaus ei ole kovinkaan esteettinen. Käytössä myös saattoi huomata sen, että magneettien pito varmasti heikkenee suhteellisen nopeasti. Kovin pitkäikäiset nämä eivät siis välttämättä ole.

Tosin plussaa tulee hinnasta. Näissä alle kymmenen euron ripsissä hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan ja voin lämpimästi suositella, etenkin ensikertalaiselle. Näin ollen ei putoa liian korkealta, jos tuntuu, etteivät magneettiripset olekaan se oma juttu.

Arvio: 8 1/2/10

BP Magnetic Lashes

Tarjolla on kaikkiaan seitsemän erilaista mallia, joissa pituudet vaihtelevat 6-15 millimetrin välillä. Jokainen malleista on helposti muokattavissa silmille sopivaksi. Parasta kyseisessä tuotteessa on monipuolisuus. Nämä ripset ovat nimittäin helposti muokattavissa arki- ja iltakäyttöön, sillä ripsien alaosaa vaihtamalla look muuttuu hetkessä.

Kaikkien mallien hinta 39,90 e

(kuva: Emmi Moilanen)

Ensimmäisenä näissä ripsissä huomio kiinnittyy kauniiseen pakettiin. Siinä on nimittäin kaikki tarvittava. Peili, ohjeet ripsien asentamiseen sekä asennuspinsetit. Täydellinen paketti, jonka ainoa miinus on koko. Pikkulaukkuun tätä ei saa sujautettua.

Synteettisestä silkistä sekä puuvillasta valmistetuissa ripsissä on neljä pientä magneettia. Ne voi kiinnittää pienillä yksittäisillä magneeteilla, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Ne voi myös kiinnittää yhtenäisellä ripsinauhalla, joka tekee lookista huomattavasti näyttävämmän.

Itse ripset sen sijaan ovat erittäin miellyttävät. Niiden muokattavuus on myös suuri plussa. Tosin alkuun pienten magneettien kanssa operoiminen tuotti haasteita, mutta kun homman oppi, sujui se suhteellisen helposti.

Luonnollisempi arkilook oli erittäin miellyttävä. Ripset eivät painaneet liikaa, ja ripsinauha ulottui koko silmän mitalle, joten lopputulos oli erittäin luonnollinen. Iltalook sen sijaan oli erittäin näyttävä jokaisessa mallissa. Itse käytän suhteellisen vähän meikkiä, irtoripsiä sen sijaan en ole koskaan itse ostanut ja käyttänyt. Siksi tuuheammat versiot vaativat totuttelua.

Käytössä ripset ovat erittäin hyvät. Neljän magneetin ansiosta ne istuvat hyvin koko silmään. Ne ovat myös suhteellisen kevyet. Myös paikoilleen asettaminen käy nopeasti, joko asetilla tai ilman.

Itse koitin ripsiä niin tavallisena työpäivänä kuin iltamenoissakin, enkä löytänyt mitään suuria miinuksia.

Arvio: 9 1/2/10

Juttu jatkuu seuraavalla sivulla

Kilpailut

Uusimmat