Kuva: Getty Images

Emma Stonen upea kampaus on helppo kopioida - arkisetkin kutrit taittuvat juhlakuntoon nopeasti

02.10.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Emma Stone sädehti tähdittämänsä elokuvan ensi-illassa kampauksessa, joka on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Emma Stone, 29, osallistui viime viikonloppuna hänen tähdittämänsä elokuvan ensi-iltaan. Stone nähtiin upeassa ja yksinkertaisessa kampauksessa, joka on kiinnittänyt monen huomion. 

Naisen punertavat kutrit olivat kietaistu puoliksi kiinni, mutta tuoreet ruusut olivat todellinen katseenvangitsija. Naisen hiuksiin oli kiinnitetty useita aitoja ruusuja, jonka vuoksi monet ihmiset ovat miettineet, että kampaukseen saa todella hienosti näyttävyyttä käyttämällä aitoja kukkia. 

"Tuohan on nerokasta. Arkisenkin kampauksen onnistuu soveltamaan juhlakuntoon muutamien aitojen kukkien avulla. Erinomainen vinkki." 

"Ruusut tai esimerkiksi neilikat sopivat erinomaisesti kampauksiin." 

Stonen hiuksia koristivat punasävytteiset ruusut, mutta esimerkiksi valkoinen ja siro harsokukka tekee oivallisen silauksen niin nutturaan kuin kutreihin. Naisen hiuksiin kukat on kiinnitetty ohuilla kuminauhoilla.

Jos kampaukseen mielii aitoja kukkia, kannattaa ottaa selvää, että kukat kestävät virheettöminä pitkän illan. Napakat kukat, kuten ruusut ja neilikat tunnetaan ainakin kestävyydestään. Esimerkiksi gerberat saattavat nuupahtaa loppuillasta. Lisäksi kukat kannattaa lisätä aivan viime metreillä. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Emma Stone tähdittää Netflixin uutuussarjaa - katso traileri

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat