Kuva: Getty Images

Vaatteet istuvat julkkiksille paremmin syystä - stylisti paljastaa vinkit upeaan kokonaisuuteen

12.09.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Alarna Hopen vinkit kannattaa todella napata talteen.

Julkkikset näyttävät punaisella matolla upeilta. Takana on kuitenkin tunteja valmistautumista tärkeään juhlaan, mutta normaalit vaatteetkin tuntuvat näyttävän paljon paremmilta heidän päällään. Siihen on kuitenkin syynsä. 

Julkkisten stylistinakin toiminut Alarna Hope paljasti Daily Mail -julkaisulle kikat siihen, miten vaatteet saa näyttämään mahdollisimman hyvältä omassa kropassaan. Hopen mukaan julkkikset eivät pitä räätälöimättömiä vaatteita.

Emma Watson (kuva: Getty Images )

- Kaikki mitä näet heidän päällään, on räätälöity juuri heille. Heidän housujaan on esimerkiksi lyhennetty sopiviksi tai heidän paitojaan on kavennettu vastaamaan juuri kyseisen henkilön muotoja, Hope paljastaa. 

Naisen mukaan myös tavallisen tallaajankin kannattaisi panostaa hyvin istuviin vaatteisiin. 

- Etsin asun, joka menee asiakkaan leveimmästä kohdasta hyvin ja sen jälkeen vaate muokataan kantajalleen sopivaksi. Se on loistava tapa saada vaate istumaan täydellisesti juuri sinun päällesi, Hope neuvoo. 

Sarah Jessica Parker (kuva: Getty Images )

Muokkaaminen voi tuntua työläältä, mutta se kannattaa. 

Toinen keino on keskittyä siihen, kuinka sopiva vaate oikeasti sinulle on. Esimerkiksi juuri polvien ylle ulottuva hame saa olemuksesi näyttämään pidemmältä. Jos hame laskeutuu polvien alapuolelle, se saa sinut näyttämään helposti lyhyemmältä. 

Lue myös: Pomot kertovat, millaisia vaatteita työnhakijoiden tulisi välttää - listalla nuorison suosima vaate

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat