Kuva: Getty Images

Julkkikset, jotka ovat avoimesti kertoneet käyttävänsä Botoxia - arvaisitko heistä?

25.06.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Nicole Kidman on kertonut kokeilleensa ainetta juonteisiinsa.

Totuus on, että vanhetessamme kasvoihimme ilmestyy uurteita, joista emme ole välttämättä niin iloisia. Useat julkisuuden henkilöt eivät kuitenkaan tunnu vanhenevan vuosien saatossa ollenkaan. He ovatkin paljastaneet avoimesti käyttävänsä Botoxia juonteisiinsa. Botoxia ruiskutetaan ihon alle lihaksiin, jotka lamautuvat kuukausiksia ja edesauttavat ryppyjen silottumista. 

Brooke Shields 

Näyttelijä Brooke Shields, 53, on myöntänyt kokeilleensa Botoxia, mutta pelkää käyttävänsä sitä liikaa. Shields on kertonut haluavansa myös laserhoitoon, jonka pitäisi nuorentaa ihoa ja hävittää ryppyjä, koska hän ei voi sietää juonteitaan. 

- Pelkään, että käytän liikaa Botoxia, jonka vuoksi päädyn näyttämään aivan Jokeri-hahmolta, hän on kertonut. 

Brooke Shields (kuva: Getty Images )

Courtney Cox

Frendit-tähti Courtney Cox, 54, on myöntänyt käyttäneensä juonteiden siloittamiseen Botoxia. Cox kertoo kärsineensä ikäkriisistä, joka ajoi hänet käyttämään rajumpia keinoja ikääntymisen merkkien estämiseksi. 

- Jossain vaiheessa kuitenkin huomaat, että ikääntymistä ei voi estää. Sen sijaan katsot kuviasi ja mietit, että näytänkö noin kamalalta Botoxin kanssa, Cox kertoi haastattelussa. 

Courtney Cox (kuva: Getty Images )

Kelly Ripa 

Näyttelijä Kelly Ripa, 47, on kertonut hankkineensa Botoxia juonteisiinsa muiden sanomisten vuoksi. Ripalta tiedusteltiin monesti, onko hän kenties vihainen, koska hän näyttää siltä. 

- Olin silloin varma, että nyt on aika hankkia Botoxia, Ripa mainitsi haastattelussa. 

Kelly Ripa (kuva: Getty Images )

Nicole Kidman 

Näyttelijä Nicole Kidman, 51, kertoo kokeilleensa Botoxia, mutta hän ei ollut vakuuttunut aineen vaikutuksesta. Kidman myöntää, että hän ei pitänyt siitä, miltä aine sai hänen kasvonsa näyttämään. 

- Nyt en käytä sitä enää, joten voin liikuttaa otsaani taas normaalisti, hän lohkaisi. 

Nicole Kidman (kuva: Getty Images )

Linda Evangelista 

Huippumalli Linda Evangelista, 53, on kertonut avoimesti käyttävänsä Botoxia edelleen. Hänen mukaansa nainen oli yksi ensimmäisistä julkisuuden henkilöistä, jota myönsivät käyttävänsä ainetta silottaakseen ikääntymisen merkkejä. 

- Äitini oli pöyristynyt saadessaan tietää asiasta. Kerroin hänelle, että kaikki muutkin käyttävät Botoxia, mutta äitini mukaan kukaan muu ei kertonut siitä julkisesti. Minä kerroin, joten miksi kieltäisin käytön nytkin? 

Linda Evangelista (kuva: Getty Images )

Lue myös: Frendit-tähti Courteney Coxin ulkonäkö muuttui radikaalisti botoxin lopettamisen jälkeen

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat