Kuva: shutterstock

Tarvitset vain yhden mekon luodaksesi näyttävän kesätyylin - sopii arkeen ja juhlaan

14.05.2018 20:15 - Roosa Sallila

Mekko on lähes jokaisen naisen paras ystävä.

Mikä olisi ihanampaa kuin pukeutua kauniiseen kesämekkoon lämpimänä kesäpäivänä? Kaupat ovatkin alkaneet täyttyä värikkäillä ja erikuosisilla leningeillä. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti, yksinkertaisemmista hyvinkin yksityiskohtaisiin luomuksiin.

Näyttää siltä, että tänä kesänä isot kukkakuosit ja vahvat värit ovat muodissa. Kesän juhlien katseidenkääntäjä saattaakin olla kirkkaan keltainen maksimekko.Jos rakastat pukeutua trendikkäästi, mutta haluat tuntea itsesi myös mukavaksi ja huolettomaksi, valitse yllesi asukriisin pelastava maksimekko.

Vaikka maksimekko ei välttämättä myötäile ihoasi, vaan helma ennemminkin lepattaa tuulessa, voit saada sen näyttämään erittäin tyylikkäältä esimerkiksi korkokenkien ja korujen avulla. Jos haluat kuitenkin päästä entistä rennompaan tunnelmaan, voit sujauttaa jalkaasi esimerkiksi tennarit tai ajattomat maiharit. Erilaisten asusteiden avulla voit säädellä maksimekkoja niin arkeen kuin juhlaan. Asustasi saat juhlavamman esimerkiksi hapsukorvakorujen avulla, joista voit lukea lisää täältä.

Katso alta inspiroivat kuvat, miten muut ovat yhdistelleet erilaisia maksimekkoja.

Lue myös: Tyylimokat, jotka tekevät asukokonaisuudesta epäsiistin näköisen - ethän sorru?

Lue myös: Spice Girls -tyyli on nyt in - muistatko sinä ysäriltä tutut kengät?

Kilpailut

Uusimmat