Kuva: Getty Images

Kasarimuoti jyrää! Sarah Jessica Parkerin 5 tyyliä 30 vuoden takaa ovat nyt supermuodikkaita

03.04.2018 14:15 - Henna Koste

Sarah Jessica Parker on ollut todellinen tyylitaituri jo nuoruudessaan.

Näyttelijä Sarah Jessica Parker, 53, tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-sarjan supermuodikkaana Carrie Bradshawina. Naisella on ollut myös aina oma vahva tyylitajunsa, jota olemme saaneet seurata vuosikymmenten ajan. Arkistoja kaivaessa on helppo huomata, että Parkerin 80-luvun asut toimisivat myös tänä päivänä uskomattoman hyvin. Kasarimuodista riittää ammennettavaa rohkeille pukeutujille mutta myös hillitymmän tyylin ystäville. 

Katso inspiroivat kuvat vuosien takaa. 

Laatikkomallinen bleiseri

Ylisuuri bleiseri on pitänyt pintansa jo pari vuotta. Tällä hetkellä trendikkäin kuosi on ruutu. Löydä omasi poikakaverisi kaapista, vintageliikkeestä tai ketjuliikkeiden valikoimista. 

1987 (kuva: Getty Images)

Rintaliivit

Bella Hadid ja Kendall Jenner ovat oivia esimerkkjä tämän hetken rintaliivitrendiä rakastavista tähdistä. SJP rakastui 30 vuotta sitten villitsemään rintsikkamuotiin. Edelleen rintaliivien näköisiä toppeja käytetään avoimen bleiserin kanssa tai puetaan esimerkiksi t-paidan päälle. 

1990 (kuva: Getty Images)

1987 (kuva: Getty Images)

Legginssit

Legginsseistä on tullut 2000-luvun hittivaate. Parker luotti rentoihin pöksyihin jo 80-luvun lopulla. Oliko hän matkalla jumppatunnille vai shoppailureissulle - sitä emme tiedä. 

1989 (kuva: Getty Images)

Valkoinen t-paita ja siistit housut

Valkoinen t-paita on klassikko, joka pysyy muodissa aina. Kuva osoittaa, kuinka hyvin se puki luonnonkaunista Parkeria vuonna 1988. Myös nyt trendikkäin yhdistelmä t-paidalle on siistit, mutta rennot housut. 

1988 (kuva: Getty Images)

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Vyölaukku jyrää kevään trendeissä - kerromme kaiken, mitä sinun täytyy tietää muotiasusteesta

Kilpailut

Uusimmat