Kuva: Getty Images

Odottamattomat väriyhdistelmät, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla - katso inspiroivat tyylit

07.03.2018 18:15 - Henna Koste

Valentinon näytöksessä nähtiin raikkaita väriyhdistelmiä. Muotiväki viime vuosina innostunut sekoittamaan juuri ristiriitaisia sävyjä keskenään.

Pariisin muotiviikot ovat käynnissä, ja olemme saaneet maistiaisia tulevan syksyn muodista. Usein syksyn tullen verhoudumme tummiin vaatteisiin, ja kauppojen hyllyt notkuvat tummansinisiä, ruskeita, viininpunaisia ja mustia vaatteita.

Valentinon näytöksessä nähtiin iloisempi versio syysmuodista. Syksyn mallisto on romanttinen ja naisellinen. Kauneinta olivat kuitenkin raikkaat väriyhdistelmät. Viime vuosina ristiriitaisena pidetty pinkin ja punaisen yhdistelmä on noussut muotifanien suosikiksi. Tälle ennakkoluulottomalle yhdistelylle nähtiin jatkoa italialaisen muotitalon näytöksessä. Syksyinen metsänvihreä oli yhdistetty raikkaasti kevään hittiväreihin vedenvihreään ja minttuun. Voit siis mutkattomasti yhdistää vaatteitasi ympäri vuoden. Tällä kertaa pinkki oli yhdistetty viininpunaisen kaveriksi. Ja kyllä, odottamaton kombinaatio näytti kokeilemisen arvoiselta.

Katso inspiroivat kuvat näytöksestä. 

Metsänvihreä ja vedenvihreä

Pinkki ja viininpunainen

Lähde: Elle

Lue myös: Carrie Bradshawin suosikkiasuste on jälleen ajankohtainen - katso tuoreet kuvat muotiviikoilta

Kilpailut

Uusimmat