Kuva: Splash

Liiskaako hattu kampauksesi? Välty helposti tyylistä tinkimättä

27.10.2017 19:45 - Henna Koste

Valitse kampaus hattusi mukaan.

Talvella päätä kannattaa suojata viimalta. Kuohkea kampaus voi äkkiä olla entinen, kun vedät päähäsi muhkean pipon. Joskus hattu voi olla perusteltu osa asukokonaisuutta sisälläkin. Viileän kauden kynnyksellä sinun kannattaa ottaa haltuusi muutama niksi, joilla sinun ei tarvitse palella tai tinkiä tyylikkyydestä.

Baskeri ja ponnari

Baskerit ovat palanneet jälleen muotiin. Rento poninhäntä toimiikin parhaiten baskerin kanssa. Saat hauskaa twistiä kampaukseen jättämällä eteen roikkumaan muutamia suortuvia.  

Baskeri 9,99 e, H&M. (kuva: Valmistaja)

Pipo ja balleriinanuttura

Pipo on voittamaton lämmittäjä. Ulkona tyyli voi olla suloinen, mutta töihin saapuessasi hiuksesi saattavat valua päätä myöten kuin spagetti. Pitkähiuksiselle ratkaisu on kietaista hiukset päälaelle napakalle balleriinanutturalle. Sisällä voit avata kampauksen ja nauttia kiharoista. 

Pipo 16,95 e, Marks & Spencer. (kuva: Valmistaja)

Lierihattu ja loivat laineet

Lierihattu on jo ihana lisä itsessään, sillä se tekee tyylistä hetkessä trendikkään boheemin. Loivat laineet tekevät lookista täydellisen. Huolehdi, että hiuksesi ovat täysin kuivat, kun painat hatun päähäsi. Lierihatut ovat usein rentoja, eivätkä paina hiuksia muutenkaan täysin liiskaan.

Lue myös: Pukeudu tyylikkäästi sadepäivänä - 6 ihanaa asukokonaisuutta

Lue myös: 6 tapaa käyttää huivia kiinnostavasti - katso ja inspiroidu

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat