Kulttielokuva The Fifth Elementin hiustyyli teki paluun - ei sovi seinäruusuille

20.05.2016 19:40 - Tarja Vilén

Muotilehti Voguen mukaan luonnollinen hiusväri on nyt out.

Kulttitieteiselokuva The Fifth Element – puuttuva tekijä, joka teki malli ja näyttelijä Milla Jovovichin kansainvälisesti tunnetuksi, on tehnyt paluun ainakin muotimaailmassa.

Jovovichin ilmoitettiin hiljattain näyttelevän James Francon tulevassa sci-fi-elokuvassa Future World. On kulunut jo lähes 20 vuotta Fifth Element -elokuvasta, jossa Jojovich näytteli legendaarisen ulkoavaruuden vierailijan ja yliolennon Leeloon roolin.

Kulttielokuva ei ole kuitenkaan unohtunut ja elokuvasta tuttu tyyli tuntuu olevan taas pinnalla, kertoo Vogue.

Tämä on helppo uskoa, kun tarkastee  Instagramista esimerkiksi mallit Katie Mooren ja Kiki Williamsin hiustyyliä. Myös bloggaaja Charlie Barker ja japanilainen Momo ovat toteuttaneet hiuksiinsa oman versionsa Leeloon futuristisesta hiustyylistä.

Bloggaajat, mallit ja katukuva paljastavat, että futuristinen hiusmalli ja vahva oranssi ovat nyt hiusmuodin uusi musta. Muoti-ilmiö on levinnyt ympäri maailmaa ja luonnolliset vaaleat, ruskeat ja punaiset tukat värjätään vahvan neonoranssin tai mandariinin värisiksi. Tyyliin kuuluu myös voimakas leikkaus ja lyhyt otsatukka.

Katie Mooren tyylinäyte.

Charlie Barkelin hiusmalli.

Bloggaaja Momon hiukset ovat lähes identtiset kulttielokuvan Leeloon tyylin kanssa.

(kuva: Aop)

Milla Jovovich itse ei ole nähty enää Leeloon hiustyylissä.

Lue myös: Hurahdatko uuteen hiustrendiin? Kutrit värjätään muistuttamaan hohtavaa helmeä

Lue lisää aiheesta hiusvaeri

Angelina Jolien hiustyyli on täydellinen valinta heille, jotka eivät halua valita joko blondia tai brunettia Emily Ratajkowskin uusi hiusväri on täydellinen valinta tulevaa syksyä varten Angelina Jolie päivitti niin uransa kuin ulkonäkönsä - yhteistyömallisto sekä paluu 90-luvun hiusväriin Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat