Kuva: Mikko Räsänen

Seura: Riku Rantala antaa vinkin kotimaassa matkailuun

02.06.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Rantala myös sanoo Seura-lehdelle, että ei haluaisi olla nyt missään muualla kuin Suomessa.

Madventures- ja Docventures-sarjoista tuttu toimittaja Riku Rantala, 45, on kiertänyt kovasti maapalloa, mutta myös uuden Madventures Suomi -sarjan tiimoilta Suomea.

Nyt kun koronapandemia vaikuttaa vahvasti matkailusuunnitelmiin, ovat suomalaiset kesällä enemmän kotimaassaan.

Rantala antaakin hyvän vinkin kotimaassa matkailuun Seura-lehden haastattelussa.

- Suosittelisin tutustumaan meidän loistavaan kansallispuistoinfraan. Sitä on tosi paljon. Monen lähellä on paikkoja, joihin voi mennä. Varmasti löytyy paikkoja, joissa ei ole liikaa muita ihmisiä. Olin vähän aikaa sitten lasten kanssa retkellä ja he olisivat halunneet jäädä yöksi metsään. Kävimme notski­paikalla ja ihmettelimme luontoa. Olen itsekin rampannut kakarasta asti metsässä.

Rantala myös muistuttaa, että elämme erinomaisessa paikassa, eikä hän haluaisi olla missään muualla koronapandemian aikana.

- Mittasuhteiden pohtiminen silloin tällöin auttaa, jos ahdistaa. Kaikkien näiden vaikeuksien keskelläkin elämme uskomattoman hyvässä paikassa. En haluaisi lusia tätä koronakriisiä missään muualla siitäkin huolimatta, että varmasti viranomaisten ja päättäjien toiminnassa on myös kehitettävää. Kokonaisuutena en silti olisi missään muualla nyt kuin Suomessa.

Lue myös: Riku Rantala tahtoo Suomeen erikoisen jouluperinteen: "Kakkaava Sauli olisi upea joulupatsas"

Lue myös: Vessapaperin hamstraus nousi somessa puheenaiheeksi - Riku Rantalalta oivallinen päivitys aiheesta

Lähde ja koko haastattelu: Seura

Kilpailut

Uusimmat