Kuva: AOP

Katri Kulmuni kommentoi koronatartuntaansa - kertoo voinnistaan ja aiemmasta altistumisestaan

14.05.2021 13:12 - Henna Koste

Katri Kulmuni kertoo, että hänellä on kevyen flunssan oireita.

Eduskunnasta viestitettiin aiemmin, että yhdellä kansanedustajalla on todettu koronavirustartunta. Kansanedustaja on Katri Kulmuni. Kulmuni kommentoi tartuntaa sosiaalisessa mediassa virallisella Facebook-tilillään. 

"Olen saanut tänään positiivisen koronatestituloksen. Minulla on kevyen flunssan oireita, mutta muuten vointini on aivan hyvä. Aiemman altistuksen vuoksi olen ollut viranomaisen määräämässä karanteenissa jo 4.5 lähtien. Asia on siten kaikkinensa hallussa eikä jatkoaltistumisia ole tullut", Kulmuni kirjoittaa. 

Keskustan entinen puheenjohtaja Kulmuni toteaa, että eduskuntatyö tapahtuu tällä hetkellä muutenkin pitkälti etätyön kautta.

"Tähän työhön olen voinut osallistua täysipainoisesti etäkokousten kautta koko karanteeniajan ja näin tulen tekemään mahdollisuuksien mukaan jatkossakin nyt eristyksessä", Kulmuni toteaa kirjoituksessaan. 

Kulmuni ei ole ainoa koronatartunnan saanut suomalainen kansanedustaja. Koronapandemian aikana tartunnan ovat saaneet tiettävästi ainakin Eeva-Johanna Eloranta (sd.), Joonas Könttä (kesk.), Arto Satonen (kok.) ja Tom Packalén (ps.).

Lue myös: Katri Kulmuni eroon johtaneesta kohusta: "Koitin hoitaa sen mahdollisimman vastuullisesti"

Kilpailut

Uusimmat