Kuva: Fotolia

Petra nappasi hämmentävän kuvan Turun moottoritiellä - melojat ottivat ilon irti tulvavedestä

13.10.2017 17:45 - Katariina Auvinen - Luettu 3 053 kertaa

Pelastuslaitos suosittelee kuitenkin pysymään poissa tulvavedestä.

Turun moottoritien tapahtumat ovat olleet monien huulilla tämän viikon ajan. Runsaat sateet ovat aiheuttaneet tulvavaaran, ja vesi on noussut osittain jopa tielle. Moottoritien sivusta on on täyttynyt täyttymistään, mutta aivan pelkkää haittaa vedennoususta ei ole ollut, sen todisti perjantaina automatkalla ollut Petra

Nainen oli ajamassa Turun moottoritietä pitkin, kun hän näki hämmentävän näyn. Moottoritien sivussa meloivat kaksi aikuista, kyydissään kolme lasta. Kaikilla oli asianmukaiset pelastusliivit mukana melontareissulla. 

- Kyllä täytyy sanoa, että purkka pysähtyi suuhun, kun näin ihmiset melomassa vierelläni. En heidän tarinaansa enempää tiedä, mutta kateeksi käy kekseliäisyys, Petra kommentoi Voice.fi:lle. 

Petra julkaisi kuvan Espoon puskaradio -ryhmässä Facebookissa, jonne hän kirjoitti tämän hetken piristäneen häntä kummasti. 

Pelastuslaitos on tiedottanut aiemmin tällä viikolla, että tulvavedestä kannattaa kuitenkin pysytellä poissa, koska se voi sisältää jätevettä ja kemikaaleja. 

(kuva: Petra Welling-Partanen)

(kuva: Petra Welling-Partanen)

Lue myös: Turun moottoritien tulvakaaos voi kestää jopa viikonlopun yli - eletään riskirajalla

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Kilpailut

Uusimmat