Kuva: Shutterstock

Asiat, joita miehetkin tekevät, mutta eivät myönnä

28.08.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi kasvojen pesu saattaa unohtua miehiltä.

Kuvittele tilanne, että olet yksin kotona ja kukaan ei näe tekemisiäsi. Toinen saattaa laulaa täysin rinnoin kun taas toiset eivät välitä pidätellä ehkä röyhtäystään. Joka tapauksessa meillä kaikilla on tapoja, joita teemme yksin, mutta joista emme ole ehkä niin ylpeitä. 

The List-julkaisu listasi asiat, joita miehet tekevät, mutta eivät todellakaan myönnä. 

Kasvojen pesu unohtuu 

Kyllä, joskus voi tuntua siltä, että miehet ovat liian laiskoja pesemään kasvojaan, mutta monet eivät pese niitä ollenkaan. Dove-merkki teki tutkimuksen Yhdysvalloissa, josta kävi ilmi ettei peräti 46 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä pessyt erikseen kasvojaan. 

Käsi eksyy haaroväliin

Monet naiset saattavat ihmetellä, miksi ihmeessä miehet tuntuvat koskettelevan haaroväliään vähän väliä. Women´s Health -julkaisun haastatteleman Scott Muskan mukaan kyse on vain harmittomasta koskettelusta. 

- Haaroväli kutiaa aivan samalla tavalla kuin mikä muu kehonosa, joten miksei kutinaa helpottaisi, mies kertoo. 

Toisaalta kyseessä voi olla täysin tiedostamaton reaktio. 

Miehetkin tunteilevat

Kun kukaan ei näe, miesten on helpompi näyttää tunteet. Vaikka naiset itkevät tutkimusten mukaan lähes kaksi kertaa enemmän kuin miehet, miehetkin päästävät tunteet valloilleen helpommin yksin. 

Kertovat valkoisia valheita

"Näytänkö lihavalta tässä mekossa?" On kysymys, jonka moni parisuhteessa oleva mies on kuullut. Sen sijaan, että kumppani haluaisi pahoittaa naisensa mielen, hän usein vakuuttaa mekon istuvan oikein hyvin. 

He etsivät googlesta seksineuvoja 

Kyllä, miehet tuntuvat olevan usein hyvin itsevarmoja makuuhuoneen puolella, mutta hekin etsivät neuvoja Googlesta. Shape-julkaisusta Emily Morse kertoo, että miehet haluavat miellyttää kumppaniaan yhtä lailla kuin naisetkin, joten he turvautuvat lähimpään tiedonkappaleeseen eli internettiin. 

Lue myös: Miehet avautuvat: Suurin ongelma parisuhteessani

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat