Kuva: H&M Home

Tuo kevät kotiisi - 5 trendikkäintä sisustushankintaa alle 20 eurolla

21.03.2018 19:45 - Henna Koste

Tänä keväänä sisustamme puulla ja retrokasveilla.

Kevät on uudistumisen aikaa, jolloin myös koti kaipaa piristystä. Verhojen ja sohvatyynyjen vaihtaminen tekevät jo ihmeitä. Kimppu leikkokukkia pöydällä muistuttaa käsillä olevasta keväästä.

Kevään sisustustrendeissä on paljon ihania yksityiskohtia, joihin on helppo hurahtaa. Muun muassa trooppisuus on jälleen pinnalla. Vaikka trooppiset kuosit näyttävät hyvältä isoina pintoina, sinun ei tarvitse välttämättä tapetoida koko huonetta. Kuosin voi tuoda kotiin esimerkiksi astioiden tai tekstiilien muodossa. 

Poimimme ihanimmat edulliset sisustushankinnat. 

Patsaat

Patsaat ovat nyt koristeista muodikkaimpia. Buddha-patsas 3 e (myynnissä huhtikuun ajan), Flying Tigern Copenhagen. 

(kuva: Valmistaja)

Trooppisuus 

Palmupuut, kasvit, saaret, flamingot, eksoottiset kukat  - sopivat kaikki trendikkääseen tropiikkiteemaan. Jättimuki 12,90 e, Indiska.

(kuva: Valmistaja)

Tupsut

Tupsut piristävät nyt muun muassa torkkupeittoja, pyyhkeitä, säilytyskoreja ja tyynyjä. Ajankohtaisimmassa sisustustyynyssä on tupsut kulmissa. Samettityyny tupsuilla 19,90 e, Etola.

(kuva: Valmistaja)

Huonekasvit 

Trenditietoiset sisustajat täyttävät kotinsa viherkasveilla. Tällä hetkellä ajankohtaisimpia vihreitä ovat itse asiassa retromallit. Ne ovat iloksemme myös edullisimmasta päästä! Anopinkieli 7,99 e, Plantagen.

Puu

Luonnolliset materiaalit ovat olleet viime vuosina nousussa. Rouhea puu näkyy seinäpinnoissa, mutta myös pienemmissä esineissä. Pieni puutarjotin 4,99 e, H&M Home.

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Yli puolet suomalaisista unohtaa tärkeän kotityön: "Aiheuttaa tunkkaisuutta"

Kilpailut

Uusimmat